Au rabdat cat au rabdat, dar nu au mai putut. Dupa ce au vazut ca medicii sunt incapabili si mai si demisioneaza cand sunt trimisi fara protectie la raboi, influencerii de pe Facebook s-au enervat. Va reamintesc, inuencerii de pe Facebook sunt aia care scriu mult, spre deosebire de influencerii de pe Instagram, cei care posteaza n special poze cu ei in lift.

Iata ce mi-a declarat un mare influencer: “Practic, am 6-7 postari pe zi despre cat de prosti sunt medici. Am mai citit si 4-8 articole despre Coronavirus, masca stiu sa imi fac din pungi de la Lidl, asa ca intru in lupta! Am vorbit cu alti 7-8 influenceri, unu’ pe machiaj, altul pe zona de bucatarie, trei care scriu si ei despre Coronavirus si inca doi care nu stiu cu ce se ocupa, dar au multi fani.  Probabil ca injura orice.

Unu’ va prelua Municipal, altul intra direct la Suceava director, iar ceilalti vor si sefi de sectie, in special bucatarul, care nu se pricepe deloc. Pe ala cu machiaj il facem director la o maternitate ceva, ca el nu prea le are cu Coronavirus, dar le are cu mamicile.

Fratilor, nu conteaza ce cacaturi scriem, noi vrem sa avem multi followers, asa ca dati aici follow si ne vedem in spital! Va tratam, si daca nu, macar va invatam sa faceti prajituri.

Vom invinge!”

 

Cititul desteapta! Oferta lunii aprilie:

“Cronicile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *