Eu sunt Gavrilescu Cornelush si vreau sa va spun ca lumea e rea care are ceva cu doamna dancila. Acum am crescut am 40 de ani dar pe vremuri a-m facut meditati la linba romana cu dansa si chear am reusit sa iau 5 la bacalaoreat poate si datorita fiind faptul ca deoarece tata a dus un curcan la directuare.

Ierea frumos la meditati mergeam la ia acasa si citeam inpreuna chesti interesante. Tin minte si acum povestea aceea care o citeam zilnic: conpozitie 15% grasimeanimala, 10 % soda, pe restul nu le retziu dar la final scria sanpon de urzica. Ce poveste frumuasa cu final neasteptat!

De Istorie nu mai zic ca cu ea am invatat despre domnitorul nostru Stefan a Petrei si conpozitaorii Toparniceanu si ceilanti.

Si la geografie am invatat muntii si acum le arat munti copilor mei cand mergem la Mamaia vara.

Si ca ai place ca am fost un elev bunma facut si secretar de stat dar nam vrut eu ca era de stat mult an masina cu sofer si mie ami place sa conduc singur tractorul.

Nu va mai loati de doamna dancila care si la matematica ma meditat s acum stiu exact la 40 de ani cati copi am! DOI: Gina, Marius si Ana.

Votatio! Cu mine a facut treaba buna de ce nar face cu intreaga tara?

Cornelush. astas eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *