Bucurestenii cu boli grave de plamani n-au prea multe sanse. La ce aer a fost ieri in Bucuresti, au inghitit la noxe si la particule de praf incat sa le dea peste cap un an de tratament. Inca doua zile ca asta si li se da lovitura fatala.
Noi, ceilalti, tragem in piept atatea mizerii din aerul de capitala, incat ne transformam toti in fumatori inraiti. Fumam toti, vrem, nu vrem, poate doua pachete de tigari pe zi. Exagerez, o fi un pachet si jumatate. Plus niste dioxid de carbon.

Aseara am trait in Bucuresti ca in Beijing. Like a boss! Limita maxima admisa a fost depasita si de 12 ori!!!
Citesc pe net ca toate organismele alea care tin de Ministerul Mediului nu s-au sesizat ca poluarea atinsese un maxim istoric pentru ca nimeni nu a sunat la 112. Sac! De aceea, nici macar nu s-au deplasat sa afle care pana mea e sursa poluarii! Stateau toti la birou, incordati in jurul telefonului si ziceau:
-Baaa, ce poluareee eee! Mama, ce le-am face alora care ard chestii acum! Ba, daca ar suna un cetateam sa spuna ca e poluare, toti am tasni pe teren! Hai suna telefonule, suna odata!

-Ba, da’ si poluarea asta cum vine ea asa? A completat un dosar cu sina pentru a i se permite accesul in oras?

Atentie, fratilor!
Daca maine da unu’ drumul unei fabrici care scoate fum negru ca ala de tractor, in mijlocul Bucurestiului, nimeni, absolut nimeni, nu se duce la poarta aluia sa il traga de maneca! De ce? Nu au sunat cetatenii la 112, in pana mea!
Ei, baietii de la Mediu, au degeaba senzori si cap. Ei au proceduri de urmat, foi de scris, dosare cu sina de completat. Nu se misca fara sesizare de la cetatean!

Toti ministrii de pana acum s-au acoperit de stive de dosare si nu au facut absolut nimic.
Ministrul Mediului zice ca va lua masuri. Va incepe copacel, peste 7 zile. Pana atunci ne luam cate o punga cu aer de la munte si respiram in ea. Nu de la noi de la munte, ca si acolo mai rasare cate un producator de ciment pe care il doare in pix de poluare si s-ar putea sa ne umplem niste praf pe nas.

Trist, ma! Tara de hartogari si condusa de cacaciosi.
Ar trebui sa va pese, sincer, in orice oras din Romania ati trai.
Pentru ca peste tot ii doare in fund de noi.

 

 

 

 

2 thoughts on “Ne sufocam de la poluare, iar autoritatile nu fac nimic ca nu au sesizari!

 1. Pingback: Ne sufocam de la poluare, iar autoritatile nu fac nimic ca nu au sesizari! | ebroky

 2. Marian says:

  Știați că megapoluarea de duminică noapte din București este efectul acțiunilor noastre la Ploiești?

  Ca urmare a închiderii incineratorului ECOBURN-Brazi, toate deșeurile periculoase din București au fost redirecționate către incineratoarele locale. Până la dezastru ea fost un singur pas.

  Asta ca să înțeleagă și Bucureștenii ce suportam în Ploiești noapte de noapte.

  Desigur, Ministul Mediului se face că nu știe de unde e poluarea, pentru că el a închis incineratorul

  #UndeDaiȘiUndeCrapă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.