Nu, ca nu iti zic.
Sunt convins ca averea aia colosala ai facut-o pe munca cinstita!
Nici macar nu iti zic ca esti nesimtit! Sau agramat.
Nu, domnule, nu am voie, ca ma bagi la plata cu legea cu defaimarea. Stiu ca urmeaza, abia astepti sa il pui Grindeanu sa dea o Ordonanta de noapte.

Adica, unuia care fura paduri, ca Hrebe, nu mai am voie sa ii spun ca este un hot ordinar? Si, daca dati o Ordonanta noaptea, prin care puteti fura paduri la liber, nu mai am voie sa injur? Daca iese lumea in strada, il dati afara pe baiatul care aduce scobitori la partid?
NU, ca nu vreau sa strig ca sunteti hoti!  Nici pe primarii aia, pesedei, penelei…
NU vreau sa ii vad in fata mea, sa le dau un scuipat intre ochi. Moral vorbind.
NU vreau sa ii injur pentru ca au furat ca nenorocitii si au plantat pe strazi panselute mai scumpe decat alocatia unui copil.
NU vreau sa injur niciun Ministru al Sanatatii, care a facut muci sistemul in ultimii 26 de ani si care a transformat spitalele in niste infectii purulente.
NU vreau sa ma uit in ochii lor si sa le zic: sunteti niste mizerabili!
Nu zic, domnule! De ce as vrea asa ceva? Sa dau 100 000 de lei amenda?
NU, nene Dragnea, NU ti-as infige un castravete stricat intre dintii aia care NU sunt galbeni deloc!
NU! Ca ma dau in judecata cei din grupul dintilor galbeni.
nene

NU as zice niciodata: DUIE MRAGNEA! Intelegeti? (e „decat” o anagrama, v-o traduc eu mai tarziu)
Asa ca, stiu ca aveti de gand sa promulgati Legea Defaimarii, intr-o noapte.  NU va mai zic ca sunteti ciorditori ieftini!
NU!

In general, dragi politicieni care ati trecut prin comisiile din Camera Deputatilor legea asta cu defaimarea (1. Contraventiile prevazute la art. 2 alin. (2), (4), (5) si (7), art. 6-9, art. 10, art. 11 alin. (1), (3) si (6), art. 12, 13, 14 si 15 se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 lei la 30.000 lei, daca discriminarea vizeaza o persoana fizica, respectiv cu amenda de la 2.000 lei la 100.000 lei, daca discriminarea vizeaza un grup de persoane sau o comunitate.”)…As vrea sa va spun din suflet:
NU sunteti idioti!
NU sunteti niste hoti nenorociti!
Sa NU ne pupati in fund! Deloc.

Un roman care NU defaimeaza

Citeste si: „Povestea psihopatului bataus si a tarancutei epilate. “50 Shades Darker”

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro. 

Fragment CARTE:
„Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă.
Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o.
Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul.
Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine.
Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă.
Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini:
-Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la Complex!
Habar nu aveam ce se dă și când. Poate carne, ouă, portocale. Tot ce știam era că urma să vină, de undeva din lungul străzii, o mașină cu ceva de mâncare.
Arareori apucam să cumpăr banane verzi. Le înveleam în ziare și le puneam pe șifonier, apoi așteptam zile în șir să se coacă. Le pândeam noaptea să nu dispară. Un copil nebun din vecini avusese proasta idee să îmi spună că maimuţele le fură când te aştepţi mai puţin.
Poate că ţi se pare greu de crezut, dar până pe la 7-8 ani am fost convins că bananele nu cresc în bananieri, ci pe șifonierele din Africa. Nu neg….”

n-1

12 Comentarii la “Nene Dragnea, adica nu mai am voie sa iti zic ca esti un hot ordinar?

 1. vykutzu70 says:

  Bravo!Pentru reactia ta atat de rapida.Felicitari celor care nu sunt doar „decat”bestii si nu ne”decat”fura de 26 de ani pentru acest proiect”impotriva discriminarii”.In sfarsit s-au mai gandit la ceva”pentru noi”????

 2. Gabriela says:

  nu vreau sa-i defaimez dar le transmit sa se duca dracului de prosti si idioti care gandesc cu partea dorsala si aia obosita de la tocit scaunele in parlament cand sforaie ca porcii in ultimul hal

  nu nu ii defaimam – le zicem doar un adevar trist si dureros

 3. Alina says:

  Idioti! Nimeni nu poate lua dreptul unui om de a se exprima liber! Asta nu inseamna defaimare ci a spune adevarul..ca sunt toti niste jigodii si nu fac nimic!!!

 4. iulian says:

  las ca le zic eu. sa va dau la m… si sa va iau familiile in p…. de hoti ordinari, nenorociti care ne furati zambind si aveti obrazul gros ca soriciul de porc.

 5. george says:

  Poporul nu poate sa-i amendeze ca nu au fost in stare sa acceseze fonduri europene?Nu ar tre bui sa le imputam politicienilor aceste sume pierdute? nu trebuie sa-i amendam ca nu au redus nr. parlamentarilor la 300?

 6. daniel Safciu says:

  Concluzia
  NU MAI VOTATI PENALI
  SPUNETI, SCRIETI, TELEFONATI ? VORBITI CU TOATE RUDELE SI CUNOSCUTII VOSTRI SI SPUNETI-LE
  ‘DRAGII NOSTRI; AVETI MILA DE NOI SI NU NE MAI SUBMINATI VIITORUL, SI
  NU MAI VOTATI PENALI

 7. Roxana says:

  Singura solutie este sa NU ii mai votam.Afara cu ei din Parlament,din primarii,consilii judetene si prefecturi.Se apropie alegerile.De noi depinde cine,cum se cocoata prin posturi .Au bagat legea cu votul in primul tur pentru ca stiu foarte bine ca romanii se duc la al doilea de obicei.Sper ca anul asta sa aiba o surpriza enorma,sa NU ii mai votam,si asta din primul lor tur.

 8. un inofensiv says:

  Ca să defăimezi pe cineva, el / ei trebuie să aibă o faimă !
  Voi șobolanlor , NU aveți !!!
  …. Doar faima de hoți, corupți ……… etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *