Mie imi place cum canta Chirila. Sunt aproape fan. Aproape.
Am ramas in cap cu „ne vedem joi”, „Vama Vecheeee-fara perecheeee” si melodia aia de cand s-a despartit de Raicu si a facut-o in toate felurile („pe mese si sub mese”). Plus melodia cu meduza si cu buza, care nu e chiar a lor, a celor de la Vama. Da’ e pacat, ar trebui.
Pentru ca va cunosc opera, domnule Chirila, imi permit sa va arat ceva:

Vedeti, domnu’ Chirila? Vezi, Tudore? Ca eu te ascult mereu si am vazut care este parerea ta despre cei care fac cover-uri…
Astia de la Eagles au lansat piesa prin 1976. Nenorocitii s-au teleportat in viitor, asa cum au mai facut-o multi straini, doar pentru a fura piesa Vama Veche-„Hotel Cismigiu”. Prin 1999 s-au teleportat. Dupa ce au luat piesa, s-au intors in 1976 si au avut mare succes cu „Hotel California”.
Va apreciez mult, domnu’ Tudor, si de aceea va rog sa ii raportati pe nenorociti si sa ii puneti sa va plateasca drepturi de autor. O caruta de bani, da?
Hai, Tudor, nu te lasa! Da-i in gat pe aia care fac cover-uri! Nenorocitii! Noi, fanii te iubim!

PS: Am observat ca sunteti scriitor si scrieti si vorbiti foarte mult in citate. Asta nu e ca si cum ai face mereu cover dupa cartea altuia? Intreb si eu.

7

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte: „-Pi*da mă-sii, iar bruiază semnalu’ nenorociții ăștia de securiști! F*tu-i în cur pe mă-sa!
El e tata. Injuratura cu curu’ si cu mă-sa, ani de zile m-am chinuit să înteleg ce vrea să zică. Chiar și când am inteles cuvântul cu “f”, tot nu pricepeam cum voia tata să f*tă în cur un securist pe care să îl urce în spatele mamei lui.
-Întotdeauna securiștii ascultă ce vorbești la telefon, bombănea tata și dădea volumul radioului mai încet.
O bună bucată din copilărie am crezut că un securist este un pitic care locuiește în interiorul telefonului nostru. După ce adormeau ai mei, mă trezeam noaptea, ridicam receptorul și șopteam:
-Hei, securistule, ai mâncat azi? Ești bine? Vezi că tata vrea să te fu*ă în cur mâine! Vrei să îţi dau un fursesc și să-ţi citesc o poveste, securist mic?
Mama n-a ințeles niciodată de ce receptorul telefonului nostru era plin de firimituri dimineaţa.”

matza-2

5 Comentarii la “Nenorocitii! Cum s-au teleportat cei de la Eagles in viitor, doar ca sa faca un cover dupa Chirila.

 1. Pingback: Nenorocitii! Cum s-au teleportat cei de la Eagles in viitor, doar ca sa faca un cover dupa Chirila. – Stiri.US

 2. Maria Pasca says:

  Nu ii iau apararea sau ceva dar, in piesa, chiar la inceput, Chirila precizeaza ca nu vrea sa faca neaparat un cover dupa piesa celor de la Eagles, cat sa atraga atentia asupra unui incident din fostul camin al facultatii de teatru cand o fata a cazut in casa liftului, iar in versurile piesei vorbeste de conditiile mizere din „Hotelul Cismigiu”, just sayin’…

 3. Dumi says:

  Sunteti rautacios. Tudor Chirila s-a referit la formatii care canta EXCLUSIV cover-uri. Un fel de trupe de Karaoke profesioniste care nu au nici macar o tentativa de a scrie un cantec original.

  Orice trupa originala mai baga si un cover. A trebuit sa cautati mult in cele 6 albume Vama Veche ca sa gasiti un cover. Restul sunt piese originale.

  Insa aveti si dreptate. Nici eu nu il pot suferi pe Tudor Chirila. E un magar.

  Plus ca toti de la Vocea Romaniei canta cover-uri. Nu stiu de ce s-a legat de fetele alea doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *