MAINE apare:

Bai, nu mai pot cu marlanii astia, care nu ne-am nascut si noi intr-o tara cu oameni cu obrazul mai subtire decat pielea de hipopotam!


Imi scrie Roxana: „Am stat la coada la Vama Kulata, cu copil, cu soacra, aerul conditionat nu facea fata. 42 de grade arata termometrul de la oglinda. Nu iti exagerez, in doua ore, s-au bagat in fata cel putin 20 de romani. Barbatul meu nu l-a lasat pe unul din Iasi care a ocolit toata coada si a vrut sa intre in fata noastra, ala a dat geamul jos si l-a injurat. Albie de porci ne-a facut! Avea o masina smechera.
Noroc ca l-a vazut vamesul si l-a potolit. Altul, mertzan de Bucuresti, tot asa, a fentat coada de un kilometru si aproape ca se impingea in noi sa se bage in fata. Plangea copilul de cald, lesinam pe acolo, iar ala tot forta. Cand a vazut ca nu il lasam, s-a dus mai in fata vreo 70 de metri si a intrat acolo.”
Cocalari, Mariile Voastre, aveti Loft, aveti Mamaia, aveti fitzele de moda noua de la Vama, aveti tot ce va trebuie! La ce bun sa mergeti voi in Grecia, sa lasati si e acolo mirosul vostru de parfum scump amestecat cu basini ieftine. Pe bune, nu vreti voi sa ramaneti la apartamentele alea de fitze de pe Mamaia Nord, la 2-500 de euoi pe camera? Postati frumos imaginile de pe balcon, „omg ce frumi din kamera mia”, mai bagati un check-in la o plaja unde costa cola cat whisky si toata lumea e fericita! Si voi, si pitzi din dotare, si aia de pe febeu care va urmaresc! Nu ne lasati voi noua Grecia, macar anul asta? Haideti, va rugam!

Cititul desteapta! Oferta speciala ASTAZi, 7 iulie!
“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *