Home / Uncategorized / Next level: se sfinteste direct Uzina de Apa.

Next level: se sfinteste direct Uzina de Apa.

„In doua judete din Romania, in Prahova si Dambovita, se va da agheazama la robinet. Preotul din Lunca Mare a mers direct la Uzina de Apa Paltinu si a sfintit-o. Si nu este banc.” (Digi 24)


Enoriasii au fost anuntati ca apa sfintita expira pe 14 ianuarie. Adica sfintirea lu’ tata popa are o data de valabilotate. Dupa data aceea, trebuie sa mergem iar la biserica sa luam sticlute.
Este am XVIII-lea an in care preotul sfinteste apa direct la uzina de apa.
Declaratia preotului: „Apa va avea puteri tamaduitoare, cea de la robinet, tim de OPT zile. E curatata de duhuri rele si e tamaduitoare” (Digi 24)
Nimeni nu stie daca apa e curatata si de bacterii. Intrebari:
1. Decat sa ne complicam asa, cu sfintiri de cisterne, butoaie si uzine de apa, nu e mai simplu sa sfintim oceanele si marile? Cu cateva zeci de preoti se rezolva imediat toata planeta. Zic si eu…

2. Ce se intampla cu apa sfintita dupa alea 8 zile? Mucegaieste? Ingheata? O mai putem consuma, chiar daca nu mai este in termen?

Rog raspuns sincer si evlavios.

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

NU rata singura trilogie premiata chiar de autor! Vanduta in mirificul tiraj de 4 exemplare.  Doua mai sunt in raft. Vin cu autograf. Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI.

Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

 

 

 

tru

Check Also

Cele mai enervante zece urari de Sarbatori.

1. “Sa ne traiesti cu numele!” Mie urarea asta de “sa ne traiesti cu numele” …

2 comments

  1. „Decat sa ne complicam asa, cu sfintiri de cisterne, butoaie si uzine de apa, nu e mai simplu sa sfintim oceanele si marile?”

    Tu quoque, Silviu? Pai cum se poate, Silviule, sa nu stii tu oare ca nu se poate consuma decat apa dulce din rauri si lacuri, iar aia din mari si oceane este putin cam sarata si are un gust cam nasol si iti da dureri de cap si alte cateva mici neplaceri. Deocamdata desalinizarea nu a atins o eficienta suficienta incat sa putem spune ca apa din mari si oceane este la indemana oricarui robinet.
    Sau poate tu vrei sa sugerezi ca prin sfintire este automat desalinizata? Ar fi o chestie si respectivul ar deveni bogat si celebru.

Lasă un răspuns