Luati cu lamaie:

(Rtv): „In vara anului trecut, directorul si-a obligat subalternii sa ii coseasca iarba de la vila, dar si pe ulitele din Lelesti.”

Vreau si eu sa fiu un directoras din asta printr-o primarie din tara. La 10 sa vin la birou, sa ma inchid acolo cu secretara care sa imi faca masaj pentru alungarea stresului. Stiti ce stresant e sa fii director, fratilor? Apoi sa o chem pe doamna de la curatenie sa imi faca si mie pedichiura. De ce sa dau banii la salon, cand femeia oricum are lighea, iar forfecute pot lua oricand din fondul de protocol?
Pe la 12 as mai chema o data secretara pentru un masaj de destresare. Dar nu tot pe secretara mea, ci pe a altui directoras din primarie, sa mai variem si noi, mai facem un schimb. Daca noi nu ne ajutam, atunci, cine?
Pe la 13 mi-as chema nevasta la masa, in oras, ca sa faca si prostii aia de paparazzi locali niste poze de familie, ca poate candidez la primarie la anu’.
Pe la 14 as aproba, asa cum au aprobat aia de la Bacau anul trecut, inchirierea unei funde pe care sa o pun pe primarie. Voi credeti ca e ieftin, stiu, dar anul trecut a fost doar 36 000 de euro. Chilipir!
Pe la 15, ca deja am stat prea mult la birou, pun un subaltern sa ma tunda putin, sa imi ia din perciuni, ca sa arat eligibil la moaca si eu.
La 16 postez ceva pe Facebook, de interesele orasului, rahaturi din astea. Dar trebuie sa vada lumea ca sunt la birou.
Acum e 17, nu stiu ce sa fac. Sa merg acasa sau sa imi fac si manichiura? Hai ca fac manichiura, chem o stagiara de la departamentul meu. In fond, daca vrea sa avanseze, trebuie sa se invete cu munca. Ehe… cati ani nu am muncit eu, cate funduri am pupat pana sa ajung aici…

PS: A, am uitat sa va spun: salariul domnului director Rotaru este de 10 955 de lei. Fraierilor!

FERTA DE TOAMNA: 3 carti=59 de ron.

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *