Normal ca „declaratia” asta e o gluma (sursa: facebook Irina Aledea), dar e o gluma din aia cat se poate de reala.

„Sunt ministrul Genunche si vrea sa demonstrez clar prostilor ca Invatamantul este gratuit! a declarant ministrul Genunche. Ce cumpara elevul la inceput de an?
-Rechizite. Nu le asigura Statul si costa  minim 200 de lei/elev.
Am informatii ca acestea se iau din banii parintilor, sau ai bunicilor, in cazul in care parintii beau alocatia.

-Culegeri obligatorii. Intre 50 si 120 de lei/elev.
Nu va fi nevoie si anul acesta, nimeni nu mai trebuie sa invete in plus. Vrem ca toti sa voteze PSD, nu le trebuie scoala multa.

-Uniforma, haine. Aproximativ 300 de lei.
Asta e! Ghinion!

-Trening, pantofi sport
Sa se imbrace cu alea de anul trecut!

-Fondul clasei. 50 de lei.
-Fondul scolii. 50 de lei.
Pe astea doua le platesc parintii.
Deci pentru elevi SCOALA E MOCA.

„IN REST, de ce nu avem manuale la toate materiile? De ce folosim idiotenia aia numita Compendiu? Nu mi-a spus nimeni ca dupa august vine septembrie!” a continuat Liviu Pop.
„Am fost dezinformat de toti oamenii din subordine. Este vorba de functionarii pe care i-am mostenit de la fostul ministru din vremea lui Ciolos, nu despre rudele angajate de mine. Acestia posteaza pe facebook poze cu ei la mare, cu Palmieri, in special secretarele pe care le urmaresc. Cracite, cu genunchele pe sus si facand baie in iazul cu valuri. Pe mine m-au derutat toate astea si am crezut ca este inca vara. Acum, daca ma gandesc bine, am fost sabotat.
Apoi nimeni nu mi-a zis ca elevii au nevoie la scoala si de alte manuale in afara de alea de Sport. Am crezut ca daca ii invatam sa mearga si le dam si desene nu mai au nevoie sa si citeasca. Sa mearga si sa alerge e tot ce trebuie sa stie ca sa emigreze.
De asemenea nu am stiut ca scolile nu sunt renovate. Eu am vazut poze pe net cu scoli care aratau bine, clasele erau curate, bancile noi, aveau table, creta. Nu imi amintesc exact din ce tara erau.
Inteleg ca a venit toamna si ca la tara nu avem profesori la toate materiile. Nu va faceti griji, sunt la cules si o sa vina!
Acum vad pe facebook ca pozele cu secretara erau de acum o luna, din Grecia. Nu-i nimic, data viitoare sa fie mai atenta!”

 


 

De Silviu Iliutacronicipebune

Citeste si: POVESTI PENTRU OAMENII MARI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *