Home / (Pro)stirea zilei / Nou! Avertismente pentru tigarile din pachetele NETIMBRATE.

Nou! Avertismente pentru tigarile din pachetele NETIMBRATE.

Conform directivei CC 007 a Consiliului Videle, pe pachetele de tigari netimbrate vor fi afisate urmatoarele avertismente:

 

Reamintim, fumatul de TIGARI DIN PACHETE NETIMBRATE poate cauza:
-privare temporare de libertate. Mai ales daca te apuci sa scoti ca fraierul pachetul de tigari de contrabanda in fata camerelor de vederi;
-poate cauza orbire temporara a celor care te privesc, mai ales daca zambesti cu toti dintii;
-poate creste tensiunea in partid, fiind posibil ca si ceilalti sa isi dea seama ca i-ai carat ca fraierii in Israel ca sa iti cumperi tu tigari;
-fumatul de tigari din pachete netimbrate duce la aparitia ridurilor, ceea ce creste diferenta de varsta dintre tine si copilul care iti este iubita. Este posibil sa nu te mai recunoasca, asa ca pastreaza in continuare mustata ca semn distinctiv.
-fumatorii de tigari din pachete netimbrate sunt foarte greu de suportat de catre cei din jur, pentru ca put ca naiba si isi dau tot felul de aere. A, stai, asta nu e de la fumat!
-fumatorii de tigari din pachete netimbrate vorbesc cu “decat”, in loc de “doar” si isi numesc secretarele in functii importante in Stat. Stai, nici asta nu e de la fumat!
-fumatorii de tigari din pachete netimbrate mor mai tineri si pot lasa pe drumuri fetite de 26 de ani.

FOLLOW SI LIKE PE  FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la Complex! Habar nu aveam ce se dă și când. Poate carne, ouă, portocale. Tot ce știam era că urma să vină, de undeva din lungul străzii, o mașină cu ceva de mâncare. Arareori apucam să cumpăr banane verzi. Le înveleam în ziare și le puneam pe șifonier, apoi așteptam zile în șir să se coacă. Le pândeam noaptea să nu dispară. Un copil nebun din vecini avusese proasta idee să îmi spună că maimuţele le fură când te aştepţi mai puţin. Poate că ţi se pare greu de crezut, dar până pe la 7-8 ani am fost convins că bananele nu cresc în bananieri, ci pe șifonierele din Africa. Nu neg….”
aaa

 

 

Check Also

Autorii manualului de Limba Romana au venit prin Poarta Stelara.

Cerul s-a crapat intr-o zi, Pamantul s-a crapat in aceeasi zi, apoi de acolo a …

Lasă un răspuns