Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

O populatie care marseaza masiv la sfaturile unuia ahtiat dupa publicitate, un fost croitoras care are revelatii medicale, un prajit care confunda antenele de telefonie din 2007 cu u ele 5G, o populatie care pune botul la imbecilitatile unuia ca asta isi merita soarta. Problema e ca odata cu ei se imbolnavesc si cei de acasa, batranii lor, iar Romania va ajunge in curand la cea mai mare rata de imbolnaviri la milionul de locuitori. Dar pe merit! Prima pozitie va fi a noastra.
Suntem needucati, puerili, si nu credem in apa, sapun, protectie minima, dar alegem sa credem in toti cretinii. Luam un aberant de pe net, cu ZERO studii medicale, il punem in fruntea noastra si alegem sa il ascultam orbeste ca pe un geniu absolut. Un milion de oameni au vazut mizeria aia de clip, iar Facebook nu i-a blocat inca pagina. Pentru ca Fb nu blocheaza tampiti, asta nu e un criteriu. Mii, zeci de mii de distribuiri are mizeria aia care instiga la incalcarea legii, iar organele statului nu fac nimic. Pentru ca-s ocupati, e si perioada de vacante, personal putin… si inca mai sunt babute care vand patrunjel nefiscalizat.

 

Pentru fanii individului si pentru prietenii comuni pe care (inca) ii am cu el:
A zis guru sa nu va spalati pe maini! JOS MASCA, dar si JOS SAPUNUL!Asta va fi urmatoarea campanie a sa. Baga aia de la Microsoft cipuri in sapun si va intra pe sub piele. Asa va controleaza apoi, din telecomanda relevizorului, butonul „naniti”.
Mergeti in padure, dati masca jos, nu va spalati pe maini si asteptati acolo pana va chemam noi!
Apoi luati-l pe guru, puneti-l pe un tron inconjurat de cinci fecioare care sa ii faca vant cu frunza de palmier, pupati-i picioarele de ‘telectual, puneti-i in fata o poza cu fosta iubita, Ozana Barabancea, aia care nu crede ca exista Covid, rockeri si spray.
Faceti incantatii in fata tronului pe care sade guru vostru si asteptati sa va trateze opereze el cand aveti cate o problema. El, nu medicii!
Repet, sa se auda pana la ultimul fan al dobitocului, trei lucruri simple de facut imediat:
-PLECATI IN PADURI, car mai departe, unde nu ajung turisti;
-JOS MASCA!
– NU ATINGETI SAPUNUL!
Bine, cu ultima cred ca oricum nu se punea problema.

Cititul DESTEAPTA! OFERTA:

“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

2 Comentarii la “O populatie care asculta ce zice unu ca asta isi merita soarta!

  1. Adina says:

    Silviu Iliuță, văd că te hrănești la greu cu principiile comunismului chinez. Ești plătit să susții abuzurile. Îți reamintesc că în Ro epidemia nu a fost nici măcar declarată, așa că schimbă placa, asta cu măștile și cu săpunul nu mai merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *