Practic, asta e Romania care se uita la televizor azi.

O armata lancezita de telespectatori care se poate uita ore in sir la schimburi de replici agramate intre cateva fetiscane, alese sa dea bine cat mai dezbracate si cu un IQ cat mai mic. M-am uitat odata la emisiunea asta. Fizz statea tolanit pe un fotoliu si il injura pe unu, din cealalta camera. Ambii in fereastra. Ala ii reprosa ca Fizz e gunoier si mos. Fizz ii spunea aluia ca nu o sa ajunga niciodata la valoarea lui. In timpul asta, mai apareau tot felul de cotofene care se certau intre ele. Vorba lui Becali, nu se jigneau, discutau si ele. Una o facea pe cealalta nesimtita, iar cealalta ii raspunde cu “parasuta”. Cam asa.

Viorel si Vulpita sunt mai rau. Un baiat cu retard evident, de care nu ar trebui sa rada nimeni, e pus langa o fata cu acelasi tip de retard. Iar lumea rade de ei, ba mai inventeaza o amanta, un amant, o bataie. Ba mai plange Vulpita… Repet, mie mi se pare ca oamenii aia au probleme medicale si nu inteleg cum de li se permite astora de la Acces Direct sa rada de ei in halul asta.

Cam asta e tara. Doua emisiuni, una cu prosti si curve, cealalta in care isi bat joc de doi oameni cu probleme, conduc in audiente.

Tineti minte clasamentul asta, data viitoare cand va veti intreba care e rezultatul votului. Esti ceea ce privesti. Votezei asa cum esti.

O tara care se uita la mizeriile astea, isi merita conducatorii pe care ii are. Abia in ziua in care veti vedea pe primele locuri programe de travel, de pe History, filme bune, emisiuni gen “Romania, te iubesc!”, abia atunci tara asta va avea o sansa.

7 thoughts on “O tara care consuma mizerii pe paine. Esti ceea ce privesti!

 1. Mihai says:

  History? Ancient Aliens? Pawn Stars? ce alte reality show-uri sau emisiuni conspirative consideri ca sunt bune pentru educatia poporului roman? Cat despre oamenii nu se mai uita la televizor, aceiasi mizerie o vezi si pe Youtube pe trending in Romania. E destul de greu sa te astepti la altceva, cand educatia e intr-o continua reforma de 30 de ani iar statul roman in loc sa caute solutii pentru o problema ce il va apasa tot mai mult pe viitor, se spala pe maini aruncand in stanga si in dreapta cu ajutoruri sociale si venind cu idei crete gen „educatie sanitara”. Aia e, astia suntem in oglinda si nu vad nici o mare epifanie pe aici si nici nu sunt optimist pentru viitor. Romania nu cred sincer ca o sa mai apuce al doilea centenar si sincer cred ca e mai bine asa.

 2. Mihaela says:

  Pentru un comentariu pe Facebook la adresa unor personaje feminine din acest gen de emisiuni si foarte mediatizate pe diverse site-uri ale unor reviste am primit instiintare de la Facebook ca am „starea contului – Avertizment „. Pana si cei de la Facebook au ajuns sa ia aparatea genului astora de personaje….

 3. Mihai C says:

  Oamenii devin la fel de superficiali ca şi societatea în care trăiesc. Atât s-a putut face din 1989 până în 2021.
  Oamenii sunt o turmă uşor de condus, oricât de deştepti ne credem noi fiecare în parte. Nu cred că românii sunt mult diferiți de ceilalți oameni de pe planetă. Nici în Canada nu se uită nimeni la Discovery, au şi ăştia Vulpițele lor care țin topul audiențelor. Ideea e să facă bani televiziunile nu să educe telespectatorii, ştii bine Iliuță, nu-i aşa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *