Practic, asta e Romania care se uita la televizor azi.

O armata lancezita de telespectatori care se poate uita ore in sir la schimburi de replici agramate intre cateva fetiscane, alese sa dea bine cat mai dezbracate si cu un IQ cat mai mic. M-am uitat odata la emisiunea asta. Fizz statea tolanit pe un fotoliu si il injura pe unu, din cealalta camera. Ambii in fereastra. Ala ii reprosa ca Fizz e gunoier si mos. Fizz ii spunea aluia ca nu o sa ajunga niciodata la valoarea lui. In timpul asta, mai apareau tot felul de cotofene care se certau intre ele. Vorba lui Becali, nu se jigneau, discutau si ele. Una o facea pe cealalta nesimtita, iar cealalta ii raspunde cu “parasuta”. Cam asa.

Viorel si Vulpita sunt mai rau. Un baiat cu retard evident, de care nu ar trebui sa rada nimeni, e pus langa o fata cu acelasi tip de retard. Iar lumea rade de ei, ba mai inventeaza o amanta, un amant, o bataie. Ba mai plange Vulpita… Repet, mie mi se pare ca oamenii aia au probleme medicale si nu inteleg cum de li se permite astora de la Acces Direct sa rada de ei in halul asta.

Cam asta e tara. Doua emisiuni, una cu prosti si curve, cealalta in care isi bat joc de doi oameni cu probleme, conduc in audiente.

Tineti minte clasamentul asta, data viitoare cand va veti intreba care e rezultatul votului. Esti ceea ce privesti. Votezei asa cum esti.

O tara care se uita la mizeriile astea, isi merita conducatorii pe care ii are. Abia in ziua in care veti vedea pe primele locuri programe de travel, de pe History, filme bune, emisiuni gen “Romania, te iubesc!”, abia atunci tara asta va avea o sansa.

2 Comentarii la “O tara care consuma mizerii pe paine. Esti ceea ce privesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *