…si asta e un pericol pentru noi toti.
Credeti ca glumesc? Nu m-as baza pe asta.
Cea care se autointituleaza „fata lui Lucifer” si o ia pe coclauri in asa hal are oameni care o aproba si o admira! Pentru ca facebook nu  da la admitere nici test de IQ, nici test psihologic.
Ceea ce vedeti e o singura postare. Urmeaza delirul: (luati, cola, floricele si pastile de cap)
o1o2 o3 o4o6 o7

De la bloc. (1)

 

13 thoughts on “Oana Zavoranu umbla libera pe facebook!

 1. Pingback: Oana Zavoranu umbla libera pe facebook! - Agenda Primarului

 2. Mihaela says:

  Doamne! Dupa primele screenshot-uri am renuntat sa mai citesc pentru ca deja vad numai limbute, inimioare, pumni, puncte de suspensie si caps lock-uri activate…

 3. A.T. says:

  Pentru ca este o diva si nu se cade sa iasa la plaja cu acelasi costum de mai multe ori, ii sugerez unul de o calitate net superioara celui din poze. Basca, face si economie – ca tot are de dat o groaza de bani noilor avocati!
  Sexy-Bandeau-Bikini-Set-Floral-Print-Swimwear-Women-s-Bodysuit-Push-Up-Swimsuit-Strapless-Swim-Suit/32594267074.html?spm=2114.01010208.8.97.0QjSNr

 4. mik says:

  sa „aibe”…deh…a trecut cam mult de cand a fost la scoala. oricum delirul ei de tipa bordeline e zilnic…fata e in lumea ei. Este o mare diva/actrita/cantareata/ fata lui x/nepoata lui Maurer (mai nou)/manechin/model/femeie de afaceri/fata lui Lucifer…Vorbisem cu o dna psiholog care mi-a spus ca este un caz patologic. Pacat ca nu o ajuta nimeni, imi imaginez ce paraziti umbla in jurul ei. De obicei, astfel de persoane sfarsesc tragic. Pacat. Oricum, vad ca ii plac semnele de punctuatie, emoticoanele…Si cred ca are multe de spus din pacate???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *