Catalin Beciu, fost Secretar de Stat in anul 2015, omul lui Tariceanu, vicepresedinte ALDE. Lui ii apartine postarea urmatoare:

16176715_398520880482246_2004567704_n

Asadar, conform acestui VICEPRESEDINTE ALDE, toti cei care ies in strada pentru a-si sustine un punct de vedere sunt nazisti.
Dragi nazisti, cate mii ati fost voi in toata tara, va dau un sfat: DATI-L IN JUDECATA! Lasati-l pe intelectual in pielea goala! Aveti dovada irefutabila ca v-a jignit, puteti castiga procesul fara probleme, chiar si cu Justitia controlata de PSD.
Asadar, imi doresc mult ca acest inteligent sa fie primul politician roman pedepsit de lege pentru injurii.

Aceasta mizerie nu poate ramane asta, nu intr-un stat din UE, in anul 2017…. DACA politicianul asta nu pateste nimic pentru ce a scris, e clar ca suntem un popor de victime, batjocorit, umilit si injurat ca la usa cortului de un smecheras din politica. Daca el nu varaspunde pentru aceste vorbe, e clar ca noi, romanii care incercam sa ne sustinem punctul de vedere in strada,  (drept absolul democratic … suntem doar niste sclavi pe plantatia personala. Daca el nu plateste daune serioase, ne meritam soarta si trebuie sa mergem cu capul plecat toata viata  sau sa fugim din tara unde vedem cu ochii.

In rest… ba, intelectualule, putem sa te atingem?

Citeste si: Povesti pentru oamenii mari.

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro. Fragment din carte: Fragment „Toate titlurile bune au fost date”

One thought on “Omul lui Tariceanu ne face „nazisti”.

  1. Bogdan says:

    Cel mai grav este ca multi cetateni obisnuiti au aceeasi parere – Soros, UE si multinationalele i-au platit sa iasa in strada, acei oameni ar fi doar niste mercenari oportunisti. I-am auzit cu urechile mele – ma refer la oameni obisnuiti pe care ii intalnesti pe strada. Mi se pare cu adevarat trist ca oameni maturi, inzestrati cu ratiune, sa accepte fara rezerve afirmatiile politicienilor. Numai daca te uiti spre exemplu pe pagina de FB a lui Ponta te ingrozesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *