Se rasuceste Coposu in mormant, mai, nene, cand vede pe mana cui a ajuns acest partid istoric. Ar regreta venerabilul domn Diaconescu toti anii grei de puscarie pe care i-a facut degeaba, daca ar fi putut sa vada pe mana carui pacalici a ajuns partidul asta. Ar veni Maniu si Mihalache sa ii scoata pe astia in suturi din sediul partidului, daca ar vedea ca au ajuns aliatii urmasilor comunistilor.

Pacelescu e spuma spumelor, istetul istetilor, crema inteligentei taraniste. Daca Einstein ar fi fost in viata, acum s-ar fi luptat la cutite cu Pavelescu pentru titlul de cel mai inteligent om de pe planeta.

Hoo, nebunule, scoate sampania! Stati ca mai are una: :)))))))))

PNTCD: „În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide. Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil.” PNTCD a postat pe Facebook acest mesaj care ajunge la toata lumea, in care practic spune ca mesajul nu ajunge la toata lumea.

Mara Mischian:

Domnule Pavelescu, l-am sunat pe Zuckerberg, mi-a zis asa: “Aaaa, Pavelescu? Pai nu vin eu pentru Pavelescu? Imi aman toate intalnirile de maine, la 7 dimineata sunt la  Bucuresti. Daca el vrea, o sa desfiintez Facebook, zic. E mult mai important ca Pavelescu sa fie fericit. Doamne, ce onoare pe mine! Pavelescu e actorul ala care a filmat pe acoperis clipul cu Mu*e PSD, nu? Sau ala era Pavlu?”

Update: s-a razgandit. Ultimul mesaj nu e al lui Pavelescu. Doar celelalte, in care spune ca a castigat alegerile.

OFERTA LUNII! 3 CARTI=59 de lei.


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *