Există oameni cu har.
Oameni care isi pun tot sufletul in ceea ce fac si care te determină să iubesti ce iubesc si ei.
Părintele Necula este unul dintre ei.

L-am cunoscut la Sibiu, unde este preot si pedagog.
Un om exceptional cu o cultură extraordinară.
Un om cu care poti sta de vorbă ore in sir fară sa-ti dai seama cum trece timpul…
Un om cu o capacitate extraordinară de a sintetiza si explica cele mai complicate dogme pe limba tuturor.
„Nu cred că există un om care să nu se bucure când îl descoperă pe Dumnezeu. Eu pe copiii mei nu îi trezesc duminică dimineață să meargă la Liturghie. Dacă vor să o facă o fac, și o fac. Nu îi oblig la citirea Scripturii, nu îi pun la metanii și cruci. Ei doar mă văd pe mine ce fac, și dacă vor, mă urmează. Eu asta am învățat din creștinism.”

Sincer, nici nu am sperat să accepte invitatia Cronicii.
Dar a facut-o si ii multumim mult.
Din toamnă, parintele Necula ne face onoarea să realizeze „Pastila Antirid” la Cronica Carcotasilor.
Urmăriti-l, nu veti regreta nicio secundă.

PS: Părinte, vă asteptăm la Bucuresti. Am rămas datori cu o inghetată.

15 Comentarii la “Parintele Necula-„Pastila Antirid” de la Cronica Carcotasilor

 1. marcela says:

  Perfect ! Sunt alergica la popi. Singurul care-mi mergea la suflet a fost parintele ANANIA. Dar l-am descoperit pe parintele Constantin Necula intr-o postare de-a voastra (va urmaresc :))) , cu drag…) si am ascultat o noapte intreaga tot ce-am gasit pe youtube. Si am tot revenit . Si m-am convins ca nu la mine e problema (cea cu alergia ) ci la cei care sunt preoti doar cu numele…Parintele Constantin Necula este un Om minunat ! O figura luminoasa si o minte stralucita ! N-ai cum sa nu pricepi si sa nu rezonezi decat daca esti idiot. Ma tem sa nu-i deranjeze pe sefii ierarhici si sa primeasca niscaiva interdictii, ca asa-i la noi, cei buni ,cei destepti trebuie anihilati . Sper sa nu ! O sa aveti succes . Garantat !

   • Marcu says:

    Toti Preotii au Har… Au harul Preotiei dat lor de insusi Iisus Hristos… ca unii dintre ei lucreaza cu Harul mai mult decat altii, este discutabil, dar nu de catre noi. Sunt organisme bisericesti care au datoria si obligatia sa-i ajute sau sa-i certe pe cei „lenesi”
    „Vreti Preoti buni? Nasteti si ii cresteti” Pr. Arsenie Boca
    Noi sa ne rugam pentru cei caxuti si sa-i multumim lui Dumnezeu pentru cei luminati.

 2. Pingback: Jurnalul unui ziarist fără jurnal - 5.09.2015

 3. Mariana says:

  Dumnezeu este cu noi iar Duhul LUI in noi! Acest”om al lui DUMNEZEU” trezeste in noi DUHUL adormit de citiva ani de toate rautatilea. Haideti mergeti inainte SUCCES! Dumnezeu sa ne BINECUVINTEZE A mln

 4. Petru says:

  Mulți spun că acest preot are har doar pentru că știe să expună lucrurile într-o manieră comică… Nu știu de ce, dar îmi displace gândul. De când a avea har înseamnă să vorbești ca la stand-up comedy? Sau invers…? Nu zic că nu face bine ce face acest preot, ci că unii de mulți nu recunosc harul decât așa, ceea ce mi se pare o problemă.

 5. Constantin Jitarasu says:

  Un popa hazos, poate bucura pe dracu si nicidecum pe Domnul nostru Iisus Hristos! Ridurile se trateaza cu plans, hazul doar le sulemeneste. Daca ii adevarat, tot daruind parintele, pastile antirid, cu siguranta va primii si el, insa, de la Cel ce la chemat la slujit, pastilele amare! Iertati-ma, si Dumnezeu cu Mila lui cea Mare!

  • Cristian says:

   Esti plecat de acasa… Asta inveti tu in crestinism? Te pune Hristos sa stai toata ziua in genunchi si sa versi lacrimi? Hristos ne invata sa traim frumos si in frumos. Diavolul se bucura de acuzatiile pe care le indrepti catre un preot, actual stalp al Bisericii Romane atacate de ideologiile seculariste. Keep calm and listen Constantin Necula, poate iti revii… Cine are urechi de auzit, sa auda!

 6. Pingback: Video – promo: Preotul CONSTANTIN NECULA la CRONICA CARCOTASILOR. Va realiza “Pastila Antirid” … | Saccsiv - Weblog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *