In seara asta, se bat la Vocea Romaniei patru concurenti. Marea miza e sa castige niste bani si sa aiunga nimic. 

Premiul cel mare e echivalent cu premiul castigat la o emisiune in care trebuie sa alergi prin Asia si sa treci  niste probe, printre care aruncatul cu balegar intr-o casa. Poti castiga aceiasi bani de la televiziuni daca stai intr-o casa cu alte fete, te balacaresti cu toate si iti alegi un sot agramat si purtator de “treling”. Sau te poti certa cu soacra, la alta televizune. Daca te certi cel mai tare si o iei pe alta de par,  ai sanse sa castigi. 

Mai poti lua potul daca ai muschi si alergi bine pe plaja sau daca reusesti sa arunci niste inele printr-un bat sau sa rezolvi puzzle pentru copiii de 4 ani. 

La Ferma, poti pune mana pe bani daca o suporti de Brigitte prin preajma cateva luni. Asta e cel mai greu.

Tot la Pro, cel mai usor e sa faci vreo 7 copii, desi tu castigi 1000 de lei pe luna. Apoi suni televiziunea, iar astia vin si iti fac casa, in loc sa iti predea Arta Prezervativului.

Asadar banii se castiga. 

Ce ar trebui sa fie in plus la Vocea? Cariera, frate! 

Ma uit si eu pe afara la concursurile de voce. Britney, Timberlake, Beaber, Adele… Cam toti castigatorii sunt preluati de o echipa de management, semneaza cu  niste case smechere, au concerte, ajung tari.

La noi? Cel mai bun lucru pe care il pot spera copiii astia cu voce e sa faca un clip cu Smiley, sa prinda un concert la Carei cu Tudor, sa faca backing vocal pentru Brenciu, la Sala Palatului, sau sa mearga cu Irina la o nunta. Stiu o fata, canta superb. Dar numai in Centrul Vechi, ca inainte de Vocea. Va spun asta pentru ca o stiu pe ea si urmaresc emisiunea. E singurul concurs/show la care ma uit.

Castiga, apoi le mor sperantele. Se ocupa cucu de ei. In toata lumea e foarte important ce se intampla DUPA emisiunea asta. La noi, sperantele se termina dupa ultima emisiune. Desi unii-s foarte talentati, ajung sa nu aiba succes. Iar succesul inseamna concerte, piese, management etc…

Ajung sarmanii de la Vocea sa fie pe picior de egalitate cu unii care castiga concursuri de nurori.  “Ba, parca pe asta il stiu de la tv! Nu e ala care se certa cu Pastrama?”

Pai e corect asa? De ce mai faceti concursurile astea, daca nu ii puteti ajuta sa aiba o cariera adevarata?

Astept injuraturi, stiu ca adevarul doare.

1 Comentariu la “Patru concurenti lupta la Vocea Romaniei sa ajunga… nimic.

  1. Crișan says:

    Nu este chiar așa…bucuri o tara întreagă cu vocea ta…nu totul se învârte în jurul banilor. Acest show TV este calitativ superior față de celelalte bălăcăreli menționate… (care din păcate se cer). Experiențele concurenților sunt de neuitat. Umila părere a unei mami de 5 care n-a învățat arta prezervativului, dar care trăiește frumos, fără să întindă mâna. Cu prețuire, Olimpia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *