Daca as fi Ministrul Sanatatii, i-as lua pe toti astia care nu cred ca exista Covid, care nu dau doi lei pe vaccinuri, pe stiinta, i-as inchide intr-un spital si as pune-o pe Steer directoare.
Apoi sa fie lasati sa faca ce vor, sa arunce apararutura medicala din laboratoare si sa cultive patrujel de leac, sa duca la fie vechi ecografele si sa le inlocuiasca pe loc cu un vizionar a carui privire trece prin oase, sa caseze defribilatoarele si sa angajeze un numerolog care tine in maini niste țipari, sa distruga laboratoarele de analize si in locul lor sa stea Steer cu un turban pe cap, recitand din memorie valorile hemoglobinelor si lipidelor, si sa se unga pe cuc cu ulei de germeni de grau de Burgundia amestecat cu frunza de cacao de Madagascar ca sa isi trateze prostata.
I-as lasa in spitalul lor de vis, sa se vindece intre ei, fiind si medici si pacienti in acelasi timp, sa isi dea cu uleiuri esentiale pe piept cand au pneumonie, sa isi bage usturoi in urechi cand au otita si seminte de quinoa in cwr cand dau de boli mai grave. Iar de operat sa ii opereze toti adminii grupurilor de Facebook care nu cred in Medicina. Cu laser, cu cutit, cu piatra cioplita, cu ciocanul, cu ce vor ei.
Le-as face un spital de vis, asa cum isi doresc si cum merita. Donati pentru spitalul asta? Sa facem o lume ideala pentru ei!
La asta as lucra intens, daca as fi Ministrul Sanatatii. Dar nu-s.

 

Cititul desteapta! Oferta lunii mai:
“Cronicile

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *