Home / (Pro)stirea zilei / Pe voi cine va simpatizeaza de 10 000 de Euro?

Pe voi cine va simpatizeaza de 10 000 de Euro?

O judecatoare a ajuns acasa la ea, dupa ce ii facuse o vizita private lui Borcea, si a gasit in geanta suma de 10 000 de Euro. Inainte sa faca dus, s-a uitat in oglinda la zambetul ei, apoi s-a bucurat: “Percepţia mea a fost că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou.”

Acesta este zambetul de 10 000 de Euro:

Si treaba asta m-a impulsionat. Ieri am mers cu metroul si le-am zambit oamenilor. L-am ajutat pe un batranel, care zbura jumatate in metrou, jumatate pe afara, sa se aseze pe scaun. M-am jucat cu un copil si l-am lasat sa ma stropeasca cu o substanta nedefinita. I-am spus unei domnisoare ca e frumoasa, dar nu s-a terminat prea bine. In fine, am fost un om zambaret toata ziua. Pana si politistului i-am zambit si i-am spus ca il plac.

Seara am ajuns acasa, la orele 23. M-am pus pe pat, in picioare, si am desfacut geanta. Speram sa curga bogatia, ca in filme, sa se reverse Euro. Sau macar Dolarii. A cazut doar o bancnota de 1 Leu, si ala amarat si devalorizat. Acum, ca ma gandesc mai bine, cred ca il uitasem eu pe acolo cand am fost la magazine.

Azi mi-am zis ca trebuie sa zambesc mai mult, poate ma simpatizeaza si pe mine cineva. I-am zambit copacului, cutiei de scrisori, tramvaiului, iar politistului. Am trecut chiar si pe langa puscarie, ma gandesc ca acolo sunt aia care dau bani celor pe care ii simpatizeaza. Iar acum sunt singur, acasa, in mijlocul patului, cu geanta in mana, Cucu! Nici macar un ban! Mi-a disparut si leul de ieri. Cred ca de cand am trecut pe langa politist. Am cautat si in buzunar. Si nu numai al meu. Nici urma de simpatie!

Pana mea! Ce trebuie sa mai fac ca sa ma simpatizeze si pe mine cineva de 10 000 de Euro? Schimb traseul, de maine merg cu 311!
PAGINILE MELE DE FACEBOOK  Silviu Iliutacronicipebune

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Fragment din carte:  
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Cele mai tari oferte din magazinele patriei. (135)

Cati va vor injura cu surpriza asta… Adica ii puneti la munca? Iau sase, dar …

2 comments

  1. Fa-te judecator, s-ar putea sa fii si tu simpatizat

Lasă un răspuns