Home / (Pro)stirea zilei / “Pentru ca nu avea coloana vertebrala, pacientul a furat una.”

“Pentru ca nu avea coloana vertebrala, pacientul a furat una.”

Vesti excelente dintr-un spital privat din Bucuresti!!! Iata declaratia unui medic:

“Pacientul cu mustata, nu ii spunem numele, cel care a ajuns alaltaieri cu nepotica la noi, acuzand dureri de spate, a reusit ceva in premiera mondiala! I-aam facut RMN in regim de urgenta, dupa cum stiti,  dar am avut o surpriza imensa. In poza nu i se vedea coloana vertebrala. I-am spus si lui, ne-am socat toti si deja scriam lucrari stiintifice despre o noua specie de oameni, fara coloana: politicienii. Ii incadrasem deja la taratoare. Uimitor.

Am lasat pacientul sa se odihneasca peste noapte, iar dimineata am reptat RMN-ul. Cand, ce sa vezi? Din senin, acum pacientul avea coloana vertebrala, numai ca era mai mare cu 10 cm decat spatele si parea a unui barbat de 30 de ani. L-am intrebat pe pacientul mustacios, care are vreo 60, de unde a luat-o si ce s-a intamplat, dar nu ne-a zis nimic. A sustinut ca nu are nicio legatura cu disparitia coloanei vertebrale a pacientului din salonul alaturat si ca oricum guvernul lui va da o Ordonanta de Urgenta prin care furtul a mai putin de doua coloane nu este considerat infractiune. A spus ca daca lumea il considera vinovat, in special sorosistii, o sa plateasca o amenda de 200 de lei, desi este sarac si n-are de unde.

Coloana oricum nu i se potriveste, adica e doar de forma, iar pacientul sustine ca are nevoie de recuperare de cateva luni si ca trebuie sa ii scriu eu pe reteta ca nu are voie sa fie prezent la nicio infatisare, la niciun proces, in urmatorii zece ani.

Acum mergem toti medicii sa ne depunem demisiile, ca noi oricum nu mai intelegem nimic.”

Silviu Iliuta

CITITUL DESTEAPTA! Carti la oferta lunii martie. Click pe poza:

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

 

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Poza: Facebook


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, DE AICI.

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport gratis, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Tot de pe www.bookzone.ro. se comanda si prima carte, Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta

De Silviu Iliutacronicipebune

Check Also

Dupa 10 la Evaluare: “Tot timpul mi-am dorit sa ajung la mare. O sa ajung intr-o zi…”

Oferta carti: Oferta carti: Ctistina Postelnicu, din Orlea, judetul Olt, dupa 10 la evaluare: “Este …

Lasă un răspuns