(*Mesaje, sugestii si reclamatii pe facebook la Silviu Iliuta)

Suntem peste 1 000 000 se semnatari. Toti parinti cu copii care au dat azi Bac. Am vazut subiectele de la Matematica si Istorie, nu ne mai putem abtine si consideram urmatoarele:
1. La Istorie, s-a dat: „Romania Postelica- evolutia ei”.
Nu se mai satura nesimtitii astia de la Educatie! Fac orice porcarie ca sa incuie elevii! Folosesc numai cuvinte grele si ambigue!
Mai intai „postbelic”, apoi „evolutie”.
HUOOOO!!!!

MENT

Chiar daca ar fi inteles cuvantul „potbelic”, exprimarea tot e proasta. Despre ce razboi e vorba? Razboiul Stelelor? Toata lumea stie ca dupa „Razboiul Stelelor” a fost „Imperiul Contraataca”, deci tot ce s-a intamplat inainte de razboi e de fapt filmat dupa si e cu intamplari de dinainte. Nu vi se pare o magarie?

2. La matematica s-a dat o functie:
1Consideram ca exprimarea „functie” este total ambigua. Nu stim exact ce inseamna ambigua, dar ni s-a explicat ca e ceva aiurea, naspa si nasol.
Gresit e ca nu s-a specificat exact despre ce functie este vorba. Putea fi orice, de la Presedinte de bloc pana la Prim Ministru. Cerem sa fie luate in calcul toate raspunsurile care s-au referit la orice functie.

3. Al treilea subiect rauvoitor, dat cu intentia de a ne distruge viitorul copiilor, are in enunt cuvantul „cartezian”.
2
Noi, cei peste 1 000 000 de parinti, cerem sa se considere corecte si raspunsurile copiilor nostri care au inteles ca este vorba de un „reper artezian”. Multi dintre ei au scris despre fantanile din fata Casei Poporului. Cerem ca acest raspuns sa fie notat cu punctaj maxim si sa se explice aveste cuvinte capcana seara la Capatos, unde ne uitam sa invatam.

4. Cei de la Ministerul Educatiei nu se mai satura! Iata o noua exprimare din aia ambigua: „limbajul istoric”.
4

Copiii nostri au auzit de limba engleza, chiar si franceza, argentiniana, braziliana, kolumbiana. Ca sunt kopii care citesc mult pe facebook. Chiar si exprimarea limbajul facebook era ok. Kine a auzit de „limba istorie”???? Ha? Auzim? Csf? n.ai csf.!

1 000 000 de parinti. 

PS: Cand semnati petitia scrieti cu hashtag:
#suntemsemianalbabetisivremcasicopiiinostrisafielafel

(*Mesaje, sugestii si reclamatii pe facebook la Silviu Iliuta)

Acesta e un PAMFLET.
<em>PAMFLÉT, pamflete, <abbr class=”abbrev” title=”substantiv neutru”>s. n.</abbr> Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din <abbr class=”abbrev” title=”limba franceză”>fr.</abbr> pamphlet. </em>

surse poze: Adevarul

Bacalaureat: 40 000 de parinti considera ca exprimarea „INTERBELIC” este ambigua.

 

Halta.

 

*cele mai recente articole pe facebook/cronicipebune

Bacalaureat: 40 000 de parinti considera ca exprimarea „INTERBELIC” este ambigua.

 

DACA NU TE DOR OCHII DE LA CITIT:

carte buna

6 Comentarii la “Peste 1 000 000 de semnaturi: sa se interzica odata Bac-ul asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *