M-am uitat pe niste clipuri cu astia doi, in scop profesional.

Un ghiolban bataus si o parasuta, cam astea-s personajele. Seria la tv. Si ghiolbanul si Vulpita sunt vedete la Acces Direct. La televiziunea preacuratului Voiculescu, a profesorului Voiculescu, intelectualul, da? Cel care o arde academic de dimineata pana seara, cel care, atunci cand vorbeste, e un fel de parintele natiunii, ne da sfaturo despre morala, despre Invatamant..

Viorel o mai bate pe Vulpita. “Decat de doua ori”. Ea are un amant, Viorel stie si de aia o mai cafteste. Iar  ei vorbesc despre lucrurile astea ca si cum as vorbi eu despre cumparaturi:

-Iau lapte cand vin acasa?

-Pregateste-te ca te bat de te rup cand vin.

Pa langa astia doi, Brigitte si Pastrama mi se par aproape oameni.

Cat despre Antena 1: rusine, ma! Publicul cere mizeria asta de serial numai dupa ce ii creati obisnuinta. Publicul nu va cerea ghiolbani si curve inainte sa stie despre ei. Voi i-ati facut vedete pe astia doi,  intr-o tara cu prea multi prosti.


“Cronicile

Viorel si Vulpita-vedete intr-o tara in care ne miram ca suntem ultimii la consumul de carte. Vedete intr-o tara in care ne miram ca suntem condusi de agramati si de Mitraliere.

Nu va mai mirati, ma! Asta ofera Antena, asta se urmareste. Tara te vrea  prost si votant PSD.

7 thoughts on “Poporul care i-a facut pe astia doi vedete isi merita soarta.

  1. Adrian says:

    Articolul e o trasnaie.Emisiunile de genul asta sunt un format a de succes de muuuuuuulta vreme .De pe vremea cand in Romania o punga de la un supermarket de ”afara” era lux.Blugii se cumparau ”la negru” etc.Romania a importat un format.Nu l-a inventat.Televiziunile definite”comerciale” asta fac peste tot.Asta vrea ”masa”.Cine nu vrea…nu se uita.E foarte simplu.Cand te uiti la mizerii….pai atata poti.Nu exista scuze.Asta esti.Care e drama?E o emisiune perfecta pentru target-ul ei.Concluziv.De aceea articolasul e o aflare in treaba.Maaaaare;-)))

  2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 03 – 09 februarie 2020?

  3. Eu says:

    Sa inteleg ca psd e de vina pentru mediatizarea celor doi analfabeti? Sa inteleg, deasemenea, ca tot psd e de vina pentru mizeriile cultivate de pro tv, nu-i asa? Nu stiu cine a scris tentativa asta de articol, dar tocmai mi-a demonstrat ca nu votantii psd sunt cei mai prosti din tara asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *