Din presa:
Politicianul a postat o poză cu regina Maria, bunica regelui Mihai. Greșeala a fost imediat taxată de internauți. La scurt timp, Predoiu a rectificat eroarea şi poza a fost înlocuită cu una a reginei Ana. „Adresez Casei Regale a Romaniei, pe acesta cale, cele mai sincere condoleante, acum, in greul moment al trecerii in nefiinta a Reginei Ana a Romaniei. Odihneasca-se in pace.”, a scris Predoiu pe facebook.
predo

Domnule Predoiu, stiu ca nu o sa cititi aceasta scrisorica. Totusi, o scriu. Ma gandesc ca poate v-o citeste cineva (poate baiatul care va tinea umbrela).
Vreau sa va spun ca va respect si ca sunteti GENIAL.

Prima data cand m-am prins eu ca sunteti un geniu a fost cand ati refuzat sa va inscrieti in cursa pentru Primaria Bucuresti! V-ati dat seama ca nu aveti sanse nici sa castigati o scara de bloc si nu ati candidat ca fraierul.
Exceptional! Bine gandit! Superb! Cred ca si portarul de la partid isi dadea seama ca nu aveati sanse.
Cum, nu erati dumneavostra? Scuze, v-am confundat cu portarul de la partid.

Oricum, ati fost genial atunci cand ati indemnat oamenii sa voteze cu Nicusor, care era inainte in sondaje. Foarte inteligenta miscare! Ce faceati cu zece procente obosite… sau cate au fost?! In felul asta nu a castigat Firea.
Cum? Nu i-ati indemnat sa voteze cu Nicusor? Scuze din nou, eu asa am avut impresia. V-am confundat cu un om mai istet.

A treia lovitura de maestru a fost cand ati castigat Primaria Bucuresti. Asa ati spus: o sa castig. Asa a spus si Blaga. Si Gorghiu. Trei oameni extrem de realisti si inteligenti!
Cum? Nu ati castigat? Scuze, v-am confundat. Pe toti trei.

A patra oara  cand mi-am dat seama ca sunteti un om de omenie a fost cand i-ati tinut umbrela angajatului dumneavoastra. Asta inseamna sa fii om bun, mi-am zis! Doar nu era sa stati ca un parazit, ca un politician imbuibat si plin de el, care nu e in stare sa isi tina singurel o umbrela!
Cum? El v-a tinut umbrela? Ah, scuze! V-am confundat.

predou-umbrela-2-465x390

Ieri ati transmis condoleante Casei Regale printr-un mesaj de suflet pe facebook. Adresat cui trebuie, civilizat. Ati pus si poza corespunzatoare. Doar nu era sa o confundati pe regina Ana, sotia Regelul Mihai, cu bunica lui…  Sunteti un om extraordinar de istet, macar o cautare pe google sunteti in stare sa faceti! Felicitari!
Cum? Ati pus alta poza? Bunica, in loc de… Scuze, v-am confundat cu un tip istet.

 

AI CARTE, AI PARTE!

“Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 38 de lei si se comanda online, daca intri pe Bookzone. Cartea este disponibila AICI.

cover_blogb

2 thoughts on “Predoiu e extrem de inteligent, sensibil si chiar genial. Scuze, l-am confundat!

  1. Pingback: Predoiu e extrem de inteligent, sensibil si chiar genial. Scuze, l-am confundat! – Auzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *