Un preot si un dascal din Targu Frumos au incalcat toate restrictiile acestei perioade si s-au gandit ei sa mearga din usa in usa pentru a-inimpartasi pe oameni, dar si pentru a strange bani pentru o noua biserica, pe care vor s-o ridice.
Urmarea? Preotul si dascalul au fost testati pozitiv, iar acum 7 oameni din Targu Frumos au Covid. Urmeaza ancheta.
Probabil, cei doi, de la biserica pe rit vechi Luchian, au intrat in contact cu cateva sute de oameni, care la randul lor tremura acum in case, in asteptarea testelor.
Fiind biserica de rit vechi nu se supune regulior BOR, deci nu au respectat regulile Patriarhiei.
Ma gandesc acum daca preotul Nichita e mandru de el. Daca in mintea lui e un mare hau ca in mintea preotilor care cred ca nu te poti infecta cu lingurita de impartasanie. Ma intreb daca omul asta realizeaza ce a facut. Dar nu cred. La cat de inconstient a fost, chiar nu cred ca isi da seama.
Apoi ma intreb ce a fost in mintea oamenilor care l-au primit. Iar aici imi dau seama: nimic. Acelasi mare nimic care ii face sa se creada de neatins, deasupra tuturor fraierilor care respecta carantina.
Sa iti fie de bine, parinte! Si sper sa ai dosar penal si sa raspunzi, conform legii. Pentru ca legea e si pentru tine. Asta lumeasca, da. Asta din lumea in care strangi banuti pentru biserica.
Iar daca un singur om va muri din cauza ta si a dascalului, parinte, sper sa nu scapi usor.
Inconstientilor!

Primesc mesaje in care oameni spun ca  multi preoti vor sa mearga din apartament in apartament, de Pasti. Daca se va intampla asta, la 14 zile dupa Pasti va fi macel.  Va rog sa nu ii lasati sa va intre in casa! E spre binele vostru.

Cititul desteapta! Oferta lunii aprilie:


"“</p

9 thoughts on “Preotul si dascalul au dat Covid din usa-n usa.

 1. Mihaela Novac says:

  Postarea asta a avut un impact nimicitor. Nenea dascălul de la țară, care a pierdut bani mulți în postul ăsta, tanti megacredincioasa, fata de care nu poti vorbi de rău niciun popă etc. Oameni de genul ăsta nu vor intelege nici in fata morții cât e de periculos virusul ăsta.

 2. Cineva care sa săturat de minciuni says:

  Nenorociților cu știrile voastre de cacat nu vreti decât să puneți într-o lumină proastă preoți și biserica . Nu vreti decât să stârniti panica in jur si sa împrăștiati ura . Sunteti niste nenorociți dar Dumnezeu e sus si vede

 3. Alin says:

  virusul vi l-au dat chinezii atei si comuniști, italienii socialiști care au tinut frontierele deschise si diasporenii care v-au adus virușei stranierii… după ce acești vectori aduc virusul, evident că ser imprăștie peste tot inclusiv că ati găsit 1 preot din ăia 7000 de infectati

 4. LAURA says:

  Du-te mai Antihrist cu stiri de rah ……..numai minciuni demnități,..auzi .. cu linguriță de împărtășanie , sunteti siguri?!!!!!

 5. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 13 – 19 aprilie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *