„Incredibil! Uimitor!”, au declarat cercetatorii care au descoperit opera de arta.
tre
„Aceasta este dovada clara ca televiziunea nu a aparut cand credeam noi, ci in 1592. Ceea ce aveti in fata ochilor este prima sigla Antena 3, asternuta pe panza de pictorul Pieter Bruegel Cel Tanar i se intituleaza „Adulatorii”.

Opera face parte din curentul pupindosist si este prima mare descoperire de acest fel.
Daca te uiti cu lupa la pictura, observi cum un individ are fruntea lata si buzele foarte mari, unul incearca sa faca spagatul, iar altul are mereu bale la gura. Probabil, stramosii celor de azi. Observati si patronul, reprezentat de omul care arunca bani muritorilor.
Este fantastic! Cei de la Antena 3 chiar aveau dreptate! Sunt cei mai vechi jurnalisti din lume!”
Contactat telefonic, Mihai Gadea a declarat: „Eu stiam, noi cunosteam faptul ca aaa, Antena 3 exista de sute de ani. Daca observati atent, pe margine sunt inscriptionate niste litere, care traduse spun: „Toti cei ce pupa aici, vor avea salariu si luna aceasta!” De altfel, nu este singura reprezentare mai veche a Antenei 3. In tabloul „Carul cu boi”, tot despre noi este vorba.”

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro sau telefonic, la numarul 0314382822.

Fragment CARTE: „-Pi*da mă-sii, iar bruiază semnalu’ nenorociții ăștia de securiști! F*tu-i în cur pe mă-sa!
El e tata. Injuratura cu curu’ si cu mă-sa, ani de zile m-am chinuit să înteleg ce vrea să zică. Chiar și când am inteles cuvântul cu “f”, tot nu pricepeam cum voia tata să f*tă în cur un securist pe care să îl urce în spatele mamei lui.
-Întotdeauna securiștii ascultă ce vorbești la telefon, bombănea tata și dădea volumul radioului mai încet.
O bună bucată din copilărie am crezut că un securist este un pitic care locuiește în interiorul telefonului nostru. După ce adormeau ai mei, mă trezeam noaptea, ridicam receptorul și șopteam:
-Hei, securistule, ai mâncat azi? Ești bine? Vezi că tata vrea să te fu*ă în cur mâine! Vrei să îţi dau un fursesc și să-ţi citesc o poveste, securist mic?
Mama n-a ințeles niciodată de ce receptorul telefonului nostru era plin de firimituri dimineaţa.”

matza

Paginile mele: „Toate titlurile bune au fost date”cronicipebunesilviu iliuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.