Pachetul Silviu Iliuta

Prima zi la Banca, de Viorica Dancila:
„Azi am pasit pentru prima data an Banca Nationala a Romaniei care stiam ca e in centru. Ma coafasem de multe ori langa ea pe Lipscani unde se pune cele mai bune meshe din Romania si chiar peste cele de la Tantza din Videle.
Am fost socata an primul rand de oameni primitori, care cum m-a vazut a lasat privirea an jos si a ras, iar asta la japonezi e semn de respect. Da’ ei mai face si cu mainile ampreunate de te nebuneste de cap.
Mi-a placut Mugur, a fost primitor si mi-a aratat rezerva de aur din beci. Nici nu stiam ca Romania are atata atatea lighioane de aur! Dar cele
mai multe era poze. Orice femeie ai place aurul si iti dai seama Vio cate bratari iese din tot ala!
Ce nu mi-a placut e ca mi-a zis Mugurel sa studiez tot ce tine de contul curent. Am zis „bai, Mugurele, tu esti sigur, Mugurele?” A zis surprinzator ca da deci am scos ancarcatorul din priza, am tras de ea si am l-am studiat pana mi-am parlit parul. M-a zguduit de trei ori si am cazut.
Am jurat ca an viata mea nu mai studiez contul curent si iam si zis lui Mugurel sa ami dea mai usor. A zis ca ei studiaza zilnic tot ce tine de asta. E viata grea la BNR, chiar nu stiam ca e atat de periculos acolo! In fine, o sa cer concediu medical ca e accident de munca.
Mai ami scriu si maine an jurnal.”
Veo, adica ieu

Cititul desteapta! Oferta:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 


“Cronicile

 


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *