“Primul caz de infecție cu coronavirus de pe teritoriul României a fost confirmat oficial în această seară, a declarat Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, pentru HotNews.ro. Este vorba despre un bărbat din județul Gorj, care a intrat în contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care a vizitat recent România. Bărbatul din Gorj a fost plasat în carantină și va fi transportat la Institutul Matei Balș din București, unde va fi tratat.” Botnews

Bai, de acum incepe isteria. In loc sa ne spalam pe maini ne vom repezi si mai abitir la rafturile cu malai. In loc sa respectam refulile de igiena, ne vom arunca in lamentari infinite pe Facebook.
Iar televiziunile si ziarele vor incepe o jale continua. Pentru toti oamenii isteti, asta trebuie sa faceti in continuare. Si fara panica!

Ii vad pe astia din politica implicati in programe de informare, dezvoltand la televiziuni campanii prin care sa le spuna oamenilor ce sa faca. Mari oameni!
Multe directii de sanatate din tara NU au nici macar medici infectionisti! Va preocupa asta, ma? Cred ca nu dormiti noaptea din cauza asta, cautati solutii.
Bravo, ba, politicieni de doi bani! Macar voi sunteti dedicati poporului, ba! Nu va arde acum de frecusuri intre parlamentari pentru ciolan, premier si alte alea. Sunteti cu tara, ba! Toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *