Pachetul Silviu Iliuta

Pac, sugestie la Ytube, pentru ca degeaba te uiti acolo numai la Jamie Oliver, daca esti roman primesti sugestii de manele pana iti ies pe nas.


Apare scris „by Costi”, ca la parfumuri, dar n-avem noroc. In sensul in care Costi, in loc sa vanda parfum la Obor, s-a hotarat sa faca o piesa noua. Si da-i!
Un fundal maro, un cacaniu deschis, deasupra caruia plutesc in deriva Costi Ionita si Jador.
„Te simt in fiecare zi
Aici langa mine sa ma ridici”
Pe bucata asta e baiatul cu nume frantuzesc si timbru de Rahova, suferind. Pe atmosfera cacanie, baiatul sufera de constipatie. Mai ies niste raze, omul plange, probabil il doare.

Strange din dinti, desi suferind, si-i da inainte cu piesa.
Apoi, ca sa fie treaba clara, cum ca e vorba de divinitate, in clipul de manea apare Iisus! In acest caz, figuratie speciala cu barba, probabil ales dintre dansatorii de manele de la clipurile amterioare.


Jador asta, care ii cere iertare lui Iisus din clip, cred pentru ca l-a silit sa-i asculte melodia la filmari.
„Ma iubesti cat nu merit
Multumesc ca ma ierti”
Doame, Tu, invata-ma sa nu-ti mai gresesc
Ma iubesti cat nu merit”
Nu cred ca l-a iertat, pentru ca daca il ierta, ii curma suferinta si il lasa fara voce. Apoi, pe ritm de manea, dar fara Loredana, Iisus din clip este rastignit. Probabil, daca era si Loredana, se imbraca la fel ca Madonna si dansa in jurul sau. Cred ca Loredana regreta acum ca n-a avut ea ideea aia sa se reinventeze profesional in primul clip romanesc de manele cu Iisus in el. Ghinion!

Ma scuzati ca va poluez cu pozele astora, dar am vrut sa intrati in atmosfera.

 

 

 

 

 

OFERTA:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 

 


“Cronicile

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *