„Rautaciosii au spus ca acest manechin a trecut pe langa fereastra camerei de la puscarie a lui Cristi Borcea” a spus inventatorul creaturii de plastic de mai jos.


„Partea buna e ca el functioneaza pe baza de pompita, atasata in buzunar. Umfli putin burta si iti arata cum esti daca bei o bere pe zi. Mai umfli putin si iti arata cum iti vine tricoul dupa doua beri pe zi.”

Inventatorul aratarii de plastic a mai completat: „Este cel mai sincer manechin din Romania, chiar daca el nu stie, fiind de plastic. Lucram acum la varianta manechinului tip fast food. Deocamdata avem un prototip, care raspunde la numele de „UnHamburgerPe Zi” dar mai trebuie sa lucram la gusa si la falcute. Si incercam  sa ii crestem mult colesterolulcu cartofi de plastic de la Mc si KFC.”

„Varianta pentru cocalari are par pe piept, e bronzat, camasa desfacuta la nasturi si in lantau de haur la gatlej. Si va fi expusa la Mamaia, in magazine. Acolo se strang toti vara, in cluburi.

La final, va prezentam manechinele tip playboy, baietasii sexy, cei mai cuceritori indivizi din Romania! Pe ala din fata, spre exemplu, il vezi in fiecare saptamana la brat cu alta papusica de 20 de ani. In cazul in care va intrebati, in fata, la chiloti, in loc de… are un buzunar unde isi tine portofelul cu carduri si cheia de la Mertan. Astea tin loc intotdeauna de cocean, ca sa ii spunem pe romaneste.”

De Silviu Iliutacronicipebune

 

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport gratis, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda aici ➡️ http://bit.ly/2tJJuaf sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Tot de pe www.bookzone.ro. se comanda si prima carte, Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta

De Silviu Iliutacronicipebune

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *