proLantul slabiciunilor
Astazi, Pro tv si-a cerut scuze, pentru ca s-a folosit de un concurent condamnat si mincinos pentru a face audienta.
Se pare ca echipa de relatii cu publicul a redactat comunicatul pe 1 aprilie, iar un functionar a uitat sa il trimita.

Nu mai conteaza, ramane in istorie ca Pro tv si-a cerut scuze!
Maruta a prezentat scuzele in emisiunea sa, cu un aer trist, spasit si apasat.
Cu aceasta ocazie, Maruta a facut o audienta record.
ma

Maine, Wowbiz va prelua stirea de la Maruta si va face o audienta record, criticandu-l pe Maruta si denigrand Pro tv.
Poimaine, Capatos si Acces Direct vor contraataca: se vor lua voalat de Wowbiz si de Maruta. Apoi se vor lua si de Pro tv. Si vor face audiente record.

Raspoimaine, Maruta va repeta scuzele, ba chiar va demara serialul „scuze la Pro tv”. Vor curge in fiecare zi scuze pentru toate facaturile din celelalte emisiuni. Emisiunea va avea o rubrica :”Totu-i pe scuze la Maruta”.
Si aici vor fi minutele de aur ale audientei.

Apoi, Wowbiz va ataca scuzele lui Maruta intr-o rubrica cu Iulia Albu calare pe o gaina……..
Apoi, in semifinale, Bartos va face scuze in versuri.
Apoi, apoi, apoi….toti vor face audiente record.
Pentru care n-o sa-si ceara nimeni niciodata scuze.

 

16 thoughts on “Pro tv si-a cerut scuze :))))

   • Ana says:

    A ajuns criza in presa, pentru ca nu mai au sbieucte importante inventeaza unele; este unul din lucrurile pe care nu le suport si cred ca mai sunt destui. Cei care fac asta nu se numeste jurnalisti ci niste imitatori carora le place sa starneasca certuri, dar atata timp cat lumea inca crede si se hraneste cu minciunile lor din pacate asta ii face pe ei sa se simta bine si importanti si ii fac sa inventeze si mai multe. Sper ca lumea sa se trezeasca odata, sa-si deschida ochii si atunci acesti formidabili jurnalisti vor fi nevoiti sa renunte, din pacate acele zile sunt inca departe.

 1. Iulian says:

  Scoateti Acces Direct ca Simona nu se ocupa cu detinutii Pro puscarie TV. Ea ajuta oamenii. Si audienta lui Maruntica? Care? Unde? :))) Pls, puneti in ghilimele audienta aia

   • Iulian says:

    Degeaba sunt mari la Maruntica daca Simona Gherghe este peste el. Uitati-va macar de luni pana azi ce audiente face Maruntica, si ce audienta face Gherghe

  • carmen says:

   Mda…de cand „ajuta” Simona oamenii ? De-un sezon. Nu cu mult timp in urma se ocupa si ea ca si Maruta numai cu scursurile societatii:manelisti , dame de companie ajunse „vedete”, scandal intre tigani , nu ca acum ar fi renuntat emisiunea pe care o prezinta de tot la aceasta.

   • Iulian says:

    Carmen, ea a facut in trecut, nu ca Maruntica care „ajuta” oamenii doar acum ca este Pastele. Si cat i-a ajutat? 2/3 zile? Ca a revenit „Edhy Tiganu” si a facut scandal.

 2. ema says:

  Audienta record poate numai in mintea lor sclintita. Acum imi amintii, se mai intampla ca la stirile de dimineata sa prezinte nivelul de audienta; s-a întâmplat ca, mai intai, sa spuna Antenele ca au fost lider de piata si peste 5 min vine si Pro-ul si ne instiinteaza ca a fost acelasi lider de audienta. Haaa?! Pai, unde-i logica? Vise, vise!

  • Kashe says:

   :)))) Clar nu este in structura notrasa, ca popor ! Pentru ca in „structura notrasa” par a fi numai mahalageala, fatarnicia, parsivitatea, calcatul peste „cadavrele” altora, ranjitul prostesc si alte sintagme de tipul „paine si circ”….care ne plac noua atat de mult ! ca popor !…..

  • Miftahul says:

   Ciupanezul ..de ce sa pierzi tiupml prin tribunale si prin tot felu de porcarii pentru chestii de genul?!.. stii vorba ce-l mai destept,cedeaza primu Astia daca vad ca le dai atentie , si ca esti slab ,fac mai rau daca le arati ca esti DAC isi baga coada intre picioare;))chestia ce-a mai simpla este sa-i lovesti acolo unde-i doare;)) ..sa vorbesti despre ei..chiar daca sunt ei niste ROBOTI .. dar orice robot are partea lui sensibila ,care il pune in genunchi

 3. Faraz says:

  Si eu citit mai inainte articolul. Cand am vazut titlul, am zis eh pe draq, ce sa aiba Negru cu Maruta . Plus ca din citirea aticolului nu am inteles nimic, asa ca am intrat pe blog sa vad care este adevarul. Si l-am aflat . . . Mama lui de jurnalism. Oare ma intreb ar fi in stare sa zica ca Paunescu nu e mort, si ca in sicriu era o sosie de a lui .. Dumnezeule .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *