Vremea se inrautateste in Bucuresti si in tara. O formatiune ciclonica, care tot vine din anii 1944 dinspre Rusia, a cuprins toate zonele de munte si de campie. In Bucuresti, dupa cum vedeti, vor fi averse de furturi, insotite de descarcari electrice. In sensul in care veti simtiti brusc cum vi se descarca buzunarele.

Furtunile magnetice care vin in special din zona Palatului Victoria au efect dramatic asupra dvs., dar mai aes asupra cardurilor dvs.,  care se golesc. Puteri acuza usoare stari de ametealala la vederea soldului, dar este trecatoare. Mai bine tineti banii in Elvetia.
Furturi puternice se vor inregiatra si in zona Dunarii, unde insule intregi vor fi maturate cu totul de pe suprafata pamantului si indesate in buzunarele de partid.
In zonele Baneasa si Filaret , este vand puternic. Am vrut sa zic vant. Vantu si Vijelie sunt bine, ei sunt bogati, deci nu sunt afectati. Codul galben de furturi a luat tot: case, fabrici de stat, ICRA, terenurile lui Popoviciu. Nu a mai ramas nimic, iar acum urmeaza sa se fure si statiile meteo. In Baneasa, unde mai sunt birouri Antena 3 va pupincura mult.
Adapostiti-va cat puteti de repede pentru a scapa de aceste fenomene! Daca vreti sa scapati, trebuie sa mergeti in alta tara.

Doamna Gabriela Firea a dispus inchiderea scolilor timp de doua zile. Era foarte greu copiii din Bucuresti sa mearga pe jos pana la scoala, la doua blocuri distanta. Abia au reusit azi sa ajunga pana la mall.

Ps: aceasta ar putea fi prima stire adevarata de la Antena 3!
Daca ai idei din astea cu LIKE&FOLLOW PE FACEBOOK, paginile sunt Silviu Iliutacronicipebune

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

Citeste si: CRONICA „50 SHADES OF GREY”-PARTEA A TREIA.

FRAGMENT:

”La 40 si putin de ani esti fix la jumatate. Nedefinit.
Prea tanar pentru a plange sau rade la amintiri. Si prea batran ca sa nu ai mii de amintiri la care sa iti vina sa plangi sau sa razi.
La 40 de ani esti jumatate armasar si jumatate martoaga. Desi in mintea ta te crezi inca un armasar, copiii incep sa te vada ca pe o martoaga.
E dubios.
Cea mai trista zi a vietii mele de pana acum, in ceea ce priveste varsta, a fost acum cateva veri, prin 2015, cand urcam intr-un lift cu o fata superba. Cam 20 de ani, model pe orice podium al lumii, dar nu din ala uscat si ofilit, mirosind extraordinar, bucle blonde, fusta scurta, picioare pana la Cer si ochi de caprioara flamanda. Genul cu care ai vrea sa stai doua ore in lift, apoi sa schimbati numere de telefon.
-Sarutmana, domnule!
Si te loveste! Prima lovitura de ciocan vine in moalele capului.
Doare.
-Buna.
-Eu sunt fata lui Relu, nu ma recunoasteti? Caut un apartament in zona. Eram mica atunci cand ne-am mutat din cartier. Stateati la mansarda, la casa de peste drum, iar eu la blocul de langa.
A doua lovitura este direct in organul genital. Tare, drept la tinta.
Brusc, iti dai seama ca, oricat de armasar te-ai crede, ai 40 de ani de istorie in spate. Pruncii pe care ii vedeai acum aproape 20 de ani au intrat la Facultate si iti zic „sarutmana, nenea”?
-Domnule, mergeati la strand cu mine si cu tata, pana sa ne mutam. Mai stiti? Ce mai face tanti Amy?
Asta a fost a treia lovitura. Caprioara a lovit drept in suflet, cu cel mai ascutit cutit care s-a inventat vreodata: cuvantul.
-E bine! Hai la noi, o sa e bucure sa te vada.
-Vin! Cum sa nu! Ce imi placea cand ma dadeati in leagan!
La 40 de ani, incepi sa te hranesti din amintiri.
Mintea ta face, fara sa vrei, primul pas spre „ce bine era pe vremea mea!”
-Hai, intra! Cred ca mai avem cacao cu lapte.”
CARTI, DE AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *