Liviu sunt, dragi pesedisti, si voiam sa stiti cum mai stam cu Programul de Guvernare:

1. Program PSD-Romanii vor avea salarii mai mari!
Deja a fost indeplinita cu succes de PSD, numai dusmanii romanilor pot spune altceva. Sunt romani care acum o duc muuuult mai bine, au salarii mult mai mari, chiar le-au triplat.
Exemple: Liviu Dragnea, Grindeanu, Tariceanu, doamna Sevil, plus mii de directori numiti de Guvern… ei sunt primii romani care au reusit, deci promisiunea a fost incununata de succes.

2. Program PSd-Justitia va fi independenta!
Odata ce va intra in mana noastra, vrem ca Ministerul Justitiei sa fie independent de adevar. Adica sa faca numai ce vine pe linie de partid. Din cauza unei greseli de redactare, s-au sters cuvintele „de adevar”
Primul pas este ca, incepand de azi, sa fie realizata o amnistie generala pentru toti pesedistii.
Noi bifam si aceasta promisiune ca fiind realizata.

3. Program PSD-Romanii vor avea mai multi bani ca sa calatoreasca!
Este adevarat! Chiar zilele acetea am programata o excursie in SUA, cu Grindeanu. Eu sunt roman? Sunt.
Am mai multi bani sa calatoresc? Am. Promisiune onorata.

4. Program PSD-Vom face mii de kilometri de autostrazi!
DA! Este perfect adevarat, asa sta scris in program, deci asa facem! Noi, PSD ne vom onora intotdeauna promisiunile!
In acest scop, eu si Grindeanu am inchiriat o limuzina cu sofer si zilele acestea, la plimbarea prin SUA, vom face autostrada de pe Coasta de Vest. 4000 de kilometri de autostrada, mai mult decat a avut Romania vreodata!
Promisiune onorata!

Mai completam noi pe parcurs. Liviu.

Citeste si: POVESTE

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte:  
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

matza-2

 

2 thoughts on “Programul PSD-editie „usor” revizuita, dupa alegeri.

 1. Bogdan says:

  Cand citesti astfel de mesaje din partea unor admiratori PSD realizezi ca electoratul captiv nu va avea ochi critici decat pentru Basescu, Macovei & Co., asa ca va fi mai greu sa le deschizi ochii si spre alte directii si sa ii faci sa vada cam cum este realitatea:

  „Ion Ilie: Domnule Victor Ponta va mulțumim pentru ce ați făcut pentru România . V-ați retras în umbra și vegheați de acolo bunul mers al României .Va așteptăm la conducerea țării.Dumnezeu să vă ocrotească.Datorita dumneavoastră alți români incep sa îndrăznească și să-și spună părerea că și români adevărați nu că denigratori de țară.”

  „Georgeta Irimia: D/le Ponta trebuia sa fiti primministru deoarece Grindeanu si Iordache s/au scapat pe ei cand l/au vazut pe impostorul de Iohannis . Tu ai fi stiut cum sa/l tratezi pe acest impostor si sa nu te balbai asa cum a facuta/o Grindeanu .Sunt tare curioasa ce papara or sa ia de la Dragnea ca acestia merita cu prisosinta dat fiind balbaiala lor . N/au stofa de lideri .”

  „Mirela Cristea: Monica Luisa Macovei, este trãdãtoarea care a executat România, în faţa parlamentarilor şi a instanţelor europene. Este prima coadã de topor, pe care a folosit-o Bãsescu ptr aşi executa adversarii politici, dar şi ptr a construi sistemul securisto-mafiot, cu ajutorul cãruia a distrus România!”

  „Vicky Stoica: Monica Macovei ar trebui judecată pentru trădarea intereselor României, alături de Băsescu, Kovesi, Stanciu, Hăineală și alte cozi de topor care au contribuit la nenorocirea acestui neam. Să vedem cine va avea curajul să o facă. Oare ministrul justiției? Ce spune domnul Dragnea de acest ministru, care a pus-o pe Hăineală secretar de stat?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.