De parca nu ne ajungeau postarile de tip partikip sau “azi e noaptea ingerilor pazitori.Eu ti-i trimit,ca incepand de azi sa te ocroteasca timp de 8 ani.Tu trebuie sa-i trimiti mai departe la 8 prieteni,chiar si mie daca vrei”, ne-au invadat sj pesedistii cu fake news-urile lor. Dragi pesedei, nu vor tine. Mulioane de conturi de postaci daca va faceti, nu veti convinge un singur votant al lui Iohannis sa puna stampila pe caricatura voastra de candidata. Oricat de suparati ar fi oamenii pe Iohannis, n-ai cum, frate!
1. Primul tip de fake news. Pesedeii au clonat paginina ministrului finantelor si baga spaima in popor.

Daca vedeti mizeria asta, insotita de mesaje de tipul: “Țara este într-o situație dificlă. Ne chinuim să găsim soluții pe plan intern dar avem grave dificultăți. Am alăcătuit o comisie pentru a găsi modalități de a impozita atât salariile celor aflați în Diaspora cât și servciile de transfer gen Western Union și MoneyGram. E timpul să strângem cureaua”… sa stiti ca e o minciuna jegoasa marca PSD.

Tot fake news e si asta:

2. Al doilea tip de fake news: pesedeii inventeaza pagini de useristi sau folosesc fonturile si brandul USR, apoi fac postari de genul:

Minciuni ordinare.

3. Tot pesedeii preiau bucati de articole, le scot din context, le fura, urcandu-le pe un site al lor fara sa aiba drepturi. Mie mi s-a intamplat cu articolul asta:

Avem de-a face cu o armata uriasa de postaci care murdareste internetul. O armata platita din banii mei si ai tai, care am cotizat pentru partide. Sincer, daca am avea un DNA adevarat in tara asta, aceasta ar fi prima ancheta pe care ar trebui sa o faca: de ce banii pentru partide sunt folositi pentru astfel de mizerii? Cum e posibil sa platim fake news-uri? Daca ar exista DNA…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *