Home / (Pro)stirea zilei / R.I.P. Justitia Romana.

R.I.P. Justitia Romana.

Ieri, in jurul orelor 20, a fost gasita moarta, intinsa pe doua scaune din Parlamentul Romaniei. Autorii crimei sunt alesii care au patruns in cladirea Parlamentului cu larga complicitate a celor care au stat acasa in ziua votului si a celor care le-au dat votul in schimbul unui pachet de zahar si a unei sticle de ulei.
Reamintim ca in trecut au avut loc mai multe atentate la viata ei, dintre care amintim celebra OG13, o injunghiere pe la spate, dar si alte lovituri, infrante cu greu de vocea strazii.
Justitia Romana a fost rapusa azi cu o taietura de cutit la jugulara, adica modificarea Codului Penal, votata cu zambetul pe buze de majoritatea parlamentara. In jurul orelor pranzului, numitul Iordache a fost vazut intrand cu o geanta plina de hartii, modificari ale legii, in cladirea Parlamentului. Apoi, sub ochii multimii, a avut loc crima cu sange rece. Autorii vor scapa nepedepsiti pentru ca, nu-i asa, noua nu ne mai pasa. E perioada de concedii si nimeni nu se mai oboseste sa iasa in piata. Cei din Opozitie, aia care n-au plecat deja in concediu sau n-au fost sfatuiti sa plece (multe absente nemotivate!!!) asista neputincioasi la crime, in calitate de martori. )Cei care au lipsit de la vot sunt complici si merita aceleasi huiduieli ca si agresorii.)
Asasinatele nu se vor termina: dupa Justitia Romana urmeaza asasinarea Pilonul 2 de Pensii pentru ca, nu-i asa, majoritatea parlamentara iti da dreptul sa fii Dumnezeu, iar in Romania nu exista nicio autoritate care sa ii opreasca. Poate doar Curtea Constitutionala, dar (ups!) si asta e numita politic. Deci nu ii va opri nimeni.
Urmeaza o perioada grea de jafuri, insotite de pedepse minore. Se pare ca daca ai majoritate parlamentara poti face ce vrei in tara asta. Uiti ca e, tutusi, DEMOCRATIE, si impui legi antidemocratice si absolut abusive. Si partea frumoasa e ca, in afara de cateva mii de baieti de la Rezist, nimeni nu se supara. Dar si astia au oboist.
Ieri, in jurul orelor 20, a fost asasinata Justitia Romana.
R.I.P.! O sa ne lipsesti! Unora.
FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

Fragment: „Nu am înţeles niciodată de ce când îi este rău unui om, cineva se oferă să îi aducă un ceai.
– Ce ai, frate?
– Cancer!
– Aaaa, stai liniştit că am un ceai de tei… vindecă tot!
Mai nou e un curent, ierburile tămăduitoate sunt peste tot: Mănâncă acum trei legături de pătrunjel pe zi şi scapi de ciroză!
– E de tei, sigur o să îţi facă bine, Silviu.
Să-mi bag picioarele, e din ăla bun, de TEI!!! Ăsta vindecă tot!
– Sunt convins, eu şi când am avut pneumonie, tot cu ceai mi-a trecut.
– Ai rămas glumeţ! Ca atunci când eram mică, îmi spune.
Se apropie de mine, cu halatul desfăcut. Toată căldura pielii sale radiază înspre mine. De sub halatul ei ies unde şi mirosuri, ca acelea care îi făceau pe Tom şi Jerry să plutească. În traducere, pentru cei care au sărit direct la desenele cu roboţi: „Boss, era bine rău androida, frate! Te vrăjea ca un Bakugan din ăla care scuipă energie!“.
E prea aproape!
Începe să îmi maseze mâna dreaptă, la încheietură. E bine.
Apoi, pentru că nu are o poziţie bună, se așază lângă mine, pe pat. E mai bine. Sper că profită de mine, măcar acum când sunt bolnav… ”

Nu rata singura trilogie premiata chiar de autor: „Cronicile unui barbat!”.
Vanduta in peste DOUA exemplare. Aproape trei. 
Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Check Also

Cele mai tari oferte din magazinele patriei. (153)

De Silviu Iliuta–cronicipebune La 13 lei/kg. e pomana curata! Dumneavoastra stiti cati barbati au nevoie? …

Lasă un răspuns