Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Scrie Libertatea ca Rares Bogdan, cel care lupta cu Mafia :)))), a aniversat ziua de nastere a fetei sale intr-un local din Cluj. Inauntru. Cu 100 de oameni. Impotriva legii.

Pentru ca legile sunt facute pentru voi, prostilor! Nu pentru smecherii din partidele care va vorbesc la televizor despre inmultirea cazurilor. Legile sunt pentru poolime, nu pentru parvenitii astia care scuipa de sus la noi, de la inaltimile ametitoare ale functiilor de europarlamentar si nr. 2 in PNL. Si ca sa nu se suparam, scuipa pe popor cand astia, cand PSD. Prin rotatie.
Da-ti, bre Rarese, demisia de onoare! Du-te, ia-ti batistuta si mergi, bre, si desfiinteaza iar pensiile alea speciale pe care le-ai desfiintat, citez din tine: „in prima saptamana in care venim la guvernare.” Am incheiat citatul. Penibil. Si tu, si citatul.

PS: postacii de partid care au venit sa injure sunt rugati frumos, elegant, din suflet, sa se duca in partea aparatului genital feminin – in forma de canal cilindric, musculos și membranos, care face legatura între vulva și uter – apartinand ma-sii..

Cititul desteapta! Oferta:
“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

One thought on “Rares Bogdan – petrecere in interior cu 100 de invitati. Pentru ca legile sunt pentru voi, fraierilor!

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 22 – 28 iunie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *