Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Rata de imbolnaviri creste pe masura ce curentul „Jos Masca!” devine tot mai puternic. Cu cat apar mai multi imbecili, influenceri sau nu, cu atat mai multi oameni par convinsi ca virusul asta e o gluma a lui Orban si ca ei nu trebuie sa poarte masca. Cu cat scade IQ-ul populatiei, cu atat creste rata imbolnavirilor.
La Vama Veche, distantarea e doar o vorba de la 1900 (ati citit cumva ca 1000 de oameni au fost amendati, iar localul inchis?), pe plaja la Tuzla se face hora. N-am inteles nimic, suntem prosti cu strigaturi. Cu spume, cum ar zice baietii de prin Titan. La inceput, cand eram obligati sa stam in case, ne descurcam bine, aveam printre cele mai mici rate din Europa. Acum, cand depinde mult mai mult de noi, am pornit in viteza spte prima pozitie. Vom avea cel mai mare numar de bolnavi la milionul de locuitori, in scurt timp. Atat putem, asta ne este educatia, atat de duce capul acum. Mai mult nu se poate.
Niciodata n-am respectat reguli, iar asta se vede acum. Am construit cum am vrut, fara sa respectam nimic, aia de pa primarii ne-au dat ,
in schimbul banutilor, ce aprobari am vrut, am tras gaze si curent cu spagi, la medic sarim peste rand, ca doar nu ne fac pe noi niste prosti care asteapta, mai ales ca il cunoastem pe medicul X. Regulile sunt pentru noi hartie igienica, in cel mai bun caz.

Ii rog pe desteptii care-s convinsi ca virusul Covid nu exista si noi nu trebuie sa ne protejam sa lase un comentariu mai jos, o injuratura – ca de obicei – apoi sa se blocheze singuri ca mie mi-e sila sa le citesc numele.
Multumesc!

Cititul desteapta! Oferta:

“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

3 Comentarii la “Rata de imbolnaviri creste vertiginos. Acum se vede educatia noastra.

  1. Rosca Gabriel says:

    Din pacate asa e si daca efectele atitudinii lor s-ar aplica doar acestora,nu ar fi nici o problema,dar….Nu cred ca o sa cititi opinii contrare printre cei ce citesc “cronici pe bune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *