Tot citesc stirea despre romanca Romina Gingașu care va mosteni imperiul Ferrari.
„Romina Gingașu a devenit de curând soția lui Piero Ferrari. Din ce în ce mai multe românce ajung la inimile unor afaceriști de renume de peste meleaguri. Iată că patronul imensului lanț italian a ajuns să se îndrăgostească și el nebunește de una din frumusețile de la noi!
Cei doi s-au căsătorit în cursul zilei de sâmbătă, în secret, iar la nuntă le-a cântat nimeni altul decât Al Bano, conform cancan.ro. Romina și Piero trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2016, iar în weekend-ul ce a trecut au decis să își unească destinele.”

Hai ca e bine! Toti prezinta stirea la
modul: mama, pe ce om a pus mana fata! Bine, asta e o prostie! Casatoria nu inseamna ca mosteneste vreo avere.

Da’ daca e invers? Stiu ca un om bogat poate avea orice femeie dintr-un anumit gen, genul vanatoare, da’ poate fata e misto, iar domnu’ de la Ferrari a facut afacerea vietii lui. Poate ca il iubeste, poate ca e desteapta, curtata si frumoasa (asta e evident). De ce nu ne gandim deloc ca EL a facut o afacere? In loc sa vrem sa o cunoastem pe Romina, pe net, oamenii deja i-au pus etichete: „vanatoare de bosorogi”, „curva”, „rapandula profitoare” Astea sunt luate din comentarii. De unde stim ca e asa? Cum judecam atat de usor un om pe care nu-l cunoastem?
De gandit.

OFERTA SPECIALA pentru premianti
Pachetul Silviu Iliuta

 

5 thoughts on “„Romanca Romina mosteneste imperiul Ferrari”

  1. Jean says:

    Asa ne faceti sā citim continutul, cu titluri sforāitoare. Numai acestei româncute nu-i lāsa omu’ averea! Mā gândesc c-o avea ceva mostenitori, cā n-o fi stat pânā la aceastā vârstā s-o astepte pe tinericā sā mai creascā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.