O dragoste din alta lume

 

 

Manelistu’ Dani Mocanu, zis si idolu’ la manelareala, s-a gandit el cu mintea sa ca ar fi frumos sa bage si un animal frumos in videoclipurile sale, ca unu’ naspa exista deja.


Asa ca a luat un pui de leu care, dupa cum se vede in filmare, are rani la spate si membrele inferioare.
Pentru fanii lu’ ‘Dsni nu conteaza ca un animal e ranit si filmat, dar imaginile au iesit din bula manelomana si cineva chiar s-a sesizat. (poza: Digi)
Comentand pe Youtube, Mocanu a zis ca leul a fost tratat ca un bebelus si ca are „tot ce şi-ar putea dori vreodată un animal. Era machiaj profesionist. Ar trebui sa mi multumiti ca va aduc in videoclipuri ce altfel n-ati vazut decat in videoclipurile americane, sa mi multumiti ca eu sunt un artist!”

Bre, Dani, deci asta isi doreste un leu: sa bage videoclipuri cu tine, sa il chinuiti voi la filmare!
Pai fiecare leut care se naste pe undeva prin Africa are un vis, de la cateva zile de viata: „Doamne, cum ar fi sa joc eu in videoclip la Dani Mocanu?! Cat trebuie sa invat, cate zebre trebuie sa prind si cat sa indur ca sa ajung sa imi indeplinesc visul de a sta in preajma lui?”

Daca ranile alea i se mai vindeca sarmanului, dupa prima strofa cantata de tine surzeste bietul de el.
Alo, oraganele lu’ statu roman? Ne ne facem ca ii dam o amenda, da? Punem osu’ la treaba, asa-i?

.

Cititul desteapta!
O dragoste din alta lume

One thought on “Romania nimanui: un leu ranit apare in clipul lui Dani Mocanu.

  1. STOROCIUC says:

    AMENDĂ?!!! LEGEA CONDAMNĂ PENAL RĂUL-TRATAMENT APLICAT ANIMALELOR!!! CE SĂ MAI SPUN DE ,,DEȚINEREA ILEGALĂ AUNUI ANIMAL SĂLBATIC”?!!!DAR POLIȚIA N-ARE CURAJ SĂ APLICE LEGEA…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *