Stiti momentul acela cand un strain iti arata cat de frumoasa este ţara ta? Cand, scarbit de ce se intampla cu clasa politica, cu oamenii batjocoriti prin spitale, cu violatorii care au sustinatori in strada… iti vine sa iti iei campii? Stiti momentul in care realizezi ca esti pe cale sa confunzi TARA cu UNII OAMENI? Si…ti-e usor jena ca se intampla asa? Ei bine, asta e acel moment. Intr-un prestigios ziar din Los Angeles a aparut un articol despre frumusetea Romaniei. Recunosc, ma simt usor jenat ca nu am scris destul articole despre ţara in care locuim. Are atatea locuri spectaculoase… Nu ea e de vina pentru toate cele rele. Oamenii sunt. Parte din ei. Ea doar asteapta generatii mai bune. Un articol, aparut azi in Los Angeles Times. ro rom1 rom2 *Articolul se poate prelua numai in limita a 300 de caractere si cu link catre sursa. Citeste si:

Vrei sa faci plaja la Mamaia? Ia bataie.

Mare e gradina facebook! (statusuri-17)

La Bănică (Andreea) pe facebook.

In Mamaia te indragostesti usor ( apel disperat: o stie cineva?)

Caut ţară! (La fiecare 5 minute mai pleacă un român…)

4 thoughts on “România

  1. catalina ion says:

    E si greseala noastra, a tuturor. Deseori vedem doar lipsurile ( si sunt destule, din pacate) si suntem atat de mirati cand strainii vin si ne arata propriile frumuseti. Cu multi ani in urma, sa fie vreo 8 ani de atunci, am mers pentru cateva zile in Delta, la Sulina. Am fost atat de uimita si atat de incantata de cat de frumos si cat de pitotesc era totul. Parea din alte vremuri si din alte locuri. Nu am inteles atunci de ce orasul acela a ajuns aproape o ruina, cand ar fi putut atat de bine sa fie o bijuterie… Nu am inteles de ce operatorii din turism nu promoveaza Delta pe cat ar merita. Cine a fost acolo intelege ceea ce spun. Cred ca sunt si alte locuri extraordinar de frumoase, nedescoperite de majoritatea, care merita vazute macar o data. Pana la urma, locurile pe care le vedem si le vizitam ne fac mai bogati, ne fac sa ne cunoastem mai bine trecutul sau sa retraim cumva, pe repede inainte, o clipa din vietile oamenilor din zona.

  2. Ava says:

    Vaiii ! Ce sa-ti povestesc!! S-au plictisit la ei acasa, nu mai au ce sa fure si cauta locuri noi acuma 🙂 Hai, spalatilor pe creier, bucurati-va ca vin satanistii :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *