In mintea romanilor, tatuajele sunt mai periculoase decat piranha, mai rele decat violatorii eliberati de Tudorel si mai inspaimantatoare decat astia care fura insule.
Azi era la magazin un baiat tatuat din cap pana-n picioare. I se vedeau franturi de tatuaje la gat, pe brate, pe glezne. Doua doamne, cum l-au vazut intrand, s-au dat la o parte, de parca ocoleau o zona cu ciumati, un barbat a dat ochii cu el si a scos un icnet de primadona, “aaah , Doamneee!“, de parc il vazuse pe dracu’, vanzatoarea barfea cu una si chicotea, uitandu-se la cercelul lui din ureche.
-Maica Donnului, da iti vina unu’ din asta la usa cu Maria ta!
Iar la iesire, paznicul l-a scanat de doua ori si mai ca nu i-a venit sa creada ca e curat.
-Mda, treceti!
Tatuajele omoara, frati romani! Astia pictati sunt periculosi, daca se enerveaza, scot un tatuaj de pe mana si vi-l arunca fix in cap! Nu va e frica de ala care elibereaza violatori, n-aveti nici pe dracu’ ca altul fura ditamai insula, vi se rupe ca sunt atatia corupti care va fura din pensii si salarii, dar va cacati pe voi de frica atunci cand vedeti niste desene pe piele.
Tatuatuuul, fugiiiiiti!

#multitampitiintaraasta

Reducere mare la carti:

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

4 thoughts on “Romanii se sperie de tatuati ca de draci.

  1. Alex says:

    Tatuajele sunt considerate Arta si cei care se tatueaza simt o nevoie pe care toti o avem ori sa fim vazuti ori sa ne exprimam. Cei ce inca vad acest lucru ca find ceva negativ atunci va zic cu lacrimi in ochi …Voi nu ati iesit din comunism si nici comunismul din voi . Pacat. Nu se merge inainte .

  2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 21 – 27 ianuarie 2019

  3. Octavian Budurnoiu says:

    Periculosi domne … ai dracului satanisti. Doar puscariasii isi faceau tatuaje. Pana acum am 3 tatuaje si 0 zile de parnaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *