Home / (Pro)stirea zilei / iti sta mintea-n loc / Romantism la malul marii.

Romantism la malul marii.


“Cronicile

Vedere de la mare.

Un cuplu de romani statea la plaja. Ea il facea bou, el o numea vaca. Ea il strangea de mana, el se uita dupa fundul vecinei de sezlong, o sarboaica. Ea il numea cu eleganta porc, el ii arata un deget. Ea scotea o punga de cipsuri si molfaia scarbita la ele, uitandu-se la porc. Lui nu ii pasa si continua sa fixeze fundul vecinei. Ea ii dadea cu prosopul in cap, el o injura printre dinti.
Dintr-odata, ea i-a spus ca i s-a incarcat telefonul, apoi l-a decuplat de la bateria portabila.

S-au ridicat in picioare, au mers in apa. El a imbratisat-o, ea l-a luat pe dupa gat. El a atins-o cu buzele pe buze, ea a zis ca mai jos e mai sexy, asa e banal. Au produs cateva selfie-uri. Pe care ea le-a postat.

Aceasta e doar o poza de pe net, dar pozitia seamana mult cu a lor:

 Pare o poza de o mie de like-uri.
La sezolong, ea i-a spus tandru:
-Nesimtitule, te urci cu picioarele murdare de nisip pe cearsaf?! Esti tampit?
-Du-te dracu’ de obsedata!

Oferta carti, putin mai pe romantism:


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Check Also

Iohannis-omul de tinichea.

          Tocmai am vazut niste imagini cu Obama cand a lesinat …

2 comments

  1. Meh, stiu si eu… Chiar cunosc o pereche, da oameni simpli da’ buni, se complimenteaza zilnic cam cum descrii. Sunt bine merci, si asta de douajscinci de ani, doi copii, totul okay. Altii, numa’ cu iubitule/lumina mea in gura, ii vezi la divort dupa 2 ani, din care unu’jumate fiecare avea deja cate o amanta/un amant. Poate nu e o buna comunicare in sens conventional, prost gust, da, dar ma rog, daca merge pentru ei, lasa si talica, cine stie ce copilarie au avut

Lasă un răspuns