“Cronicile

Vedere de la mare.

Un cuplu de romani statea la plaja. Ea il facea bou, el o numea vaca. Ea il strangea de mana, el se uita dupa fundul vecinei de sezlong, o sarboaica. Ea il numea cu eleganta porc, el ii arata un deget. Ea scotea o punga de cipsuri si molfaia scarbita la ele, uitandu-se la porc. Lui nu ii pasa si continua sa fixeze fundul vecinei. Ea ii dadea cu prosopul in cap, el o injura printre dinti.
Dintr-odata, ea i-a spus ca i s-a incarcat telefonul, apoi l-a decuplat de la bateria portabila.

S-au ridicat in picioare, au mers in apa. El a imbratisat-o, ea l-a luat pe dupa gat. El a atins-o cu buzele pe buze, ea a zis ca mai jos e mai sexy, asa e banal. Au produs cateva selfie-uri. Pe care ea le-a postat.

Aceasta e doar o poza de pe net, dar pozitia seamana mult cu a lor:

 Pare o poza de o mie de like-uri.
La sezolong, ea i-a spus tandru:
-Nesimtitule, te urci cu picioarele murdare de nisip pe cearsaf?! Esti tampit?
-Du-te dracu’ de obsedata!

Oferta carti, putin mai pe romantism:


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

2 Comentarii la “Romantism la malul marii.

  1. Zev says:

    Meh, stiu si eu… Chiar cunosc o pereche, da oameni simpli da’ buni, se complimenteaza zilnic cam cum descrii. Sunt bine merci, si asta de douajscinci de ani, doi copii, totul okay. Altii, numa’ cu iubitule/lumina mea in gura, ii vezi la divort dupa 2 ani, din care unu’jumate fiecare avea deja cate o amanta/un amant. Poate nu e o buna comunicare in sens conventional, prost gust, da, dar ma rog, daca merge pentru ei, lasa si talica, cine stie ce copilarie au avut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *