Home / (Pro)stirea zilei / Ruptura de prieteni-singurul rezultat real al unei mizerii de rerendum.

Ruptura de prieteni-singurul rezultat real al unei mizerii de rerendum.

Rezultatul real al unei mizerii.

“Buna dimineata Silviu.
Te urmaresc si te citesc cu placere ori de cate ori am ocazia.
As dori sa iti impartasesc cam in ce situatie ne-a adus acest referendum.
Personal am fost împotriva acestei mizerii. Atat eu cat si sotia. Desi suntem o familie traditionala nu ne-am gandit niciodata ca cineva de alta orientare sexuala ne va fura copilașul. Incercam sa o crestem frumos, in spiritul tolerantei si a ideei ca exista loc sub soare pentru toată lumea.
Am avut niste prieteni foarte buni de familie, iar el era preot in Suceava. Desi disprețuiesc BOR-ul pe el il apreciam ca si preot. Asta pana la referendum. Inainte de referendum mi-am postat opinia fata de referendum si de ce nu sunt Eu de acord cu aceasta mizerie inutila.
Asta a rupt prietenia noastra. Asta l-a facut pe el, cel care imi era prieten, sa ma considere un tradator, iar eu, copilul si in principiu familia mea, vom arde in chinuri pentru ca e ca si cum l-am fi răstignit noi pe Iisus.
Cam asta este rezultatul real al referendumului. O ruptura definitiva intre cei care indemnam la solidaritate si toleranta cu restul si cei care au devenit radicalizati. Chiar cei ce ar trebui sa ne indrume spiritual.
Numai bine si o zi buna.”
Judecati voi…

OFERTA:

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Check Also

Dupa 10 la Evaluare: “Tot timpul mi-am dorit sa ajung la mare. O sa ajung intr-o zi…”

Oferta carti: Oferta carti: Ctistina Postelnicu, din Orlea, judetul Olt, dupa 10 la evaluare: “Este …

Lasă un răspuns