“Situatia e dramatica”, au declarat reprezentantii Ministerului Nesanatatii.
“Falsul medic de chirurgie plastica lucreaza la cinci clinici din Bucuresti si a operat zeci de oameni, dar asta nu e cel mai rau lucru care s-a intamplat.
In anul 2001, era vara, la sediul Prefecturii din Videle s-a prezentat un tanar cu aspect comercial, care nu stia limba romana. A spus tuturor ca este medic specialist in chirurgie plastica, sani, buze, pometi, dar si in Mihaela Radulescu,. A mai spus si ca, atentie mare: e specialist in transplant de creier.
Atunci, oamenii din prefectura s-au gandit: ba, ce ar fi sa ii facem cadou doamnei Veorica, de ziua ei. “Toti o stim pe Veorica, ce rau poate sa ii faca?”
Astfel, medical italian Chhilottini Gianluca a efectuat chiar acolo, in Teleorman, un transplant de creier de la barsana la om. Cei din Teleorman au pastrat o vreme secretul, chiar daca era o premiera in medicina mondiala, dar acum, ca medical a fost prins, situatia trebuie sa fie facuta publica.
Mentionam ca transplantul a fost foarte foarte reusit, iar asta poate spune absolut orice om a intalnit-o pe doamna Veorica inainte de transplant. Acum poate face chiar si propozitii aproape inteligibile, de genul “orice om ii place saorma”, in timp ca inainte doar arata cu degetul inspre un covrig si urla in gura mare:
-Saorma, saorma!

Al doilea client al medicului a fost Mircea Badea.”

Reducere mare la carti:

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

One thought on “S-a aflat! Italianul cu 8 clase a efectuat si cateva transplanturi de creier.

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 04 – 10 februarie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *