Paginile mele: „Toate titlurile bune au fost date”cronicipebunesilviu iliuta.

Desi toata lumea a luat-o la inceput ca pe o gluma proasta, apoi, cand s-au inmultit, ca pe mai multe glume proaste… ESTE ADEVARAT!
Zvonurile au fost confirmate!
Mai multe ziare de 2 lei din Romania, cam aceleasi care aranjeaza sedinte foto „paparazzi” cu Nuti Udrea la plaja, l-au surprins pe Brad pe litoralul Marii Negre, dupa o vizita la penitenciarul unde este inchis Borcea.
brad

Angelia Jolie este devastata si le-a declarat ziaristilor printre lacrimi:
„La inceput, am crezut ca este vorba de prea multi hamburgeri si coboram noaptea in bucatarie sa il surprind cand mananca. Apoi mi-am amintit ca Brad nu mananca hamburgeri. Ala mic si cambogian al nostru, i-am uitat numele, mi-a spus ca: „tata sta mult pe internet noaptea”.
Si l-am urmarit.
De fapt, l-am pus pe celalalt copil, indianul, parca are un nume cu S… , sa il urmareasca. A aflat ca Brad vorbeste pe facebook cu Cristian Borcea din Romania, un detinut.
Nici macar nu l-a vizitat la inchisoare, ca mi-as fi dat seama, dar uitati si dumneavoastra ce a patit:
br
Sunt in plus in viata lor! Au inceput sa isi posteze deja pe facebook poze de familie…
Nu stiu ce planuri de viitor am, a continuat Angelina.
Probabil o sa ma mut la Bucuresti si ma imprietenesc cu Boureanu, desi sunt de varsta bunicii iubitei sale. Sau ma inscriu in harem la Borcea… nu stiu. Sunt devastata!
Cat despre Borcea ala… nu il mai lasati sa vorbeasca cu nimeni! Sau sa ii priveasca! Eu fiind mare ecologista, totusi, am o intrebare: merge si la copaci sau doar la copii? Adica daca Borcea merge in Apuseni, se nasc vlastari si se reimpaduresc muntii?”

PS: Nu, nu este un trucaj prost in Photoshop! Poate doar…  unul foarte prost.

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment: „-Pi*da mă-sii, iar bruiază semnalu’ nenorociții ăștia de securiști! F*tu-i în cur pe mă-sa!
El e tata. Injuratura cu curu’ si cu mă-sa, ani de zile m-am chinuit să înteleg ce vrea să zică. Chiar și când am inteles cuvântul cu “f”, tot nu pricepeam cum voia tata să f*tă în cur un securist pe care să îl urce în spatele mamei lui.
-Întotdeauna securiștii ascultă ce vorbești la telefon, bombănea tata și dădea volumul radioului mai încet.
O bună bucată din copilărie am crezut că un securist este un pitic care locuiește în interiorul telefonului nostru. După ce adormeau ai mei, mă trezeam noaptea, ridicam receptorul și șopteam:
-Hei, securistule, ai mâncat azi? Ești bine? Vezi că tata vrea să te fu*ă în cur mâine! Vrei să îţi dau un fursesc și să-ţi citesc o poveste, securist mic?
Mama n-a ințeles niciodată de ce receptorul telefonului nostru era plin de firimituri dimineaţa.”

cover_blogb

One thought on “S-a aflat motivul divortului lui Brad Pitt de Angelina Jolie. Devastator!

  1. Pingback: S-a aflat motivul divortului lui Brad Pitt de Angelina Jolie. Devastator! – Stiri.US

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.