Oferta carti:
“Cronicile

S-a terminat cu smecheria! S-a lansat pe piata romaneasca de larg succes primul ruj exclusiv pentru masculi, disponibil in 12 nuante, la pretul de 69 de lei:

Nebunii mei, de acum o sa iesim la bere in gasca de baieti, o sa ramana rujul pe halbe. O sa mergem cate doi la baita, cu rujuletele in mana, si ne vom ruja sincron in fata oglinzii. Vom avea grija sa nu lasam urme de ruj pe gulerul camasii amantei. Vom lua cu noi in gradina, cand taiem cu drujba lemnul plini de sudoare, rujul cu nuanta maro 14, care acopera  transpiratia de pe buzite. Iar daca vin rusii la granita si ne cheama astia la razboi, mai intai ne facem programare la epilat ca sa nu dam piept neepilati cu inamicul, apoi tratament pentru regenerarea pielii, ne pensam putin ca sa nu ne vada colonel neingriiti! Iar in ranita de soldat frigem un fond de ten, o apa micelara, o fiola de colagen si sapte nuante de ruj diferite!

Nebunilor, daca razboiul are loc la rasarit, trebuie sa ne dam cu ruj galben-rosiatic, daca inamicul ataca pe la 10 dam o nuanta pal, daca ataca pe la pranz si inamicul va vede contra luminii, nu prea conteaza nuanta ca aia nu vad nimic, dar dati cu un ruj gras pe buze sa nu faceti bubite. Daca ataca seara, bagam ceva pe rosu aprins, iar daca ataca noaptea ne mozolim cu un ruj albastru. Si pana va pregatiti voi ranita se termina razboiul.

Noua carte, oferta:


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

2 thoughts on “S-a lansat in Romania primul ruj pentru barbati.

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 01 – 07 iulie 2019?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.