Home / (Pro)stirea zilei / Sa dai o gramada de bani la Neversea si sa iti bage manele.

Sa dai o gramada de bani la Neversea si sa iti bage manele.


“Cronicile

Sa dai o gramada de bani la Neversea si sa iti bage aia manele, inseamna sa fii cu adevarat smecher. Bai, oameni buni, frumos tare la festivalul ala, n-am ce zice, dar daca voiati Minune, va scoteati cu 100 de lei la cluburile de interlopi de la Piata Muncii. Si va dansa si o piranda in poala.
N-a plecat nimeni, fluieraturi n-am auzit. De unde deduc ca astia suntem, fratilor. Unii au scris pe
Facebook ca e o minune de la Dumnezeu, ca a dat Domnul sa fuzioneze muzica scoasa din butonase cu trilurile manelistice cu triplu ecou. Ce sa zic? Eu, daca as fi dat atatia bani la un concert Depeche sau U2 (Neversea nu servesc) si mi l-ar fi bagat pe Vijelie intre doua piese, as fi fi plecat de acolo vomand, iar in drum spre masina as fi dezbracat si tricoul cu ei.


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Check Also

Barbatii au suflete de copii!

Azi, in Pipera, la chioscul de ziare, cafea scumpa, pufeti, biscuiti si chestii vegane la …

2 comments

  1. Intr-un fel are sens ce spui…dar, in primul rand e un festival de muzica unde cei care sunt pe scena combina mai multe piese in felul lor, iar in al doilea rand Salvatore Ganacci e un dj renumit pentru stilul lui nonconformist (vezi tomorrow land)… Sunt de parere ca ai facut o comparatie cam trasa de coadă…nu e nici o formatie care canta piesele lui si atat… sper sa te mai gândești la argumentele tale si sa faci si un pic de cercetare la adresa acelui Dj care a pus piesa.

  2. Hahah ce sa faci daca asta a vrut boboru’ .

Lasă un răspuns