“Cronicile

Odata cu postarea despre Papa am trezit niste homofobi si am intrat intr-o discutie cu un domn care imi spune in esenta ca „Dumnezeu ne cere sa nu acceptam toate idioteniile altora, cum ar fi homosexualitatea.”


Fara a intra in discutii despre religie, care nu au loc pe Facebook, raspund doar atat celor care gandesc asa:
Fratilor, cine va da voua dreptul sa „acceptati” sau nu ce fac alti oameni in casa lor in viata lor, in patul lor, fara ca ei, in existenta lor, sa va incalce vreun drept? De ce va credeti voi, si cei 4 milioane de coalitomani pentru familie, judecatori? Cine v-a numit pe voi sfinti ca sa acceptati sau nu ce fac altii, cat timp NU va incalca niciun drept? De unde aroganta asta de a va crede judecatorii lor?
Invariabil, dupa ce scriu asta, mi se raspunde: „dar tu de ce ne judeci, de ce nu ne lasi in pace sa gandim asa si sa actionam!”
Simplu, dragi homofobi: pentru ca actiunile voastre ingradesc drepturile altora si nu mi se pare cinstit! Maine o sa cereti sa fie interzisi aia mai inalti de 1,90 – ca va complexeaza, sa fie interzisi grasii, aia cu parul lung sau pelticii. In general, veti cere sa fie interzisi cei care nu-s ca voi, in standard. Nu ii intelegeti, va sperie, va cacati pe voi de frica atunci cand ii vedeti. Ei bine, nu se poa’!
Am scris aici pentru ca mi-e lene sa raspund fiecarui istet in parte.

Cititul desteapta! Incercati o carte: Oferta cu autograf, aici:

O dragoste din alta lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *