Home / (Pro)stirea zilei / Sa luam cazul general al unor curve.

Sa luam cazul general al unor curve.

Curve sunt peste tot, adica nu cred ca se mai indoieste cineva de asta.
Baietii de la TNR au luat amenda CNCD pentru ca au spus ca exista curve in PSD. Definitia curvei:

Intrebare logica, pe care o poate intelege pana si o doamna care se imbraca cu draperia si care vorbeste limba romana ca un cercopitec: sunt curve in PSD?
Raspuns logic, conform DEX, DA!
In PSD sunt foarte multe femei care intretin relatii in afara casatoriei. Repet, conform DEX.
Doamna cu parul rosu este curva,  vreo 40-50 de fete care nu sunt casatorite si sunt “intr-o relatie”. Asadar, TNR e acoperit lingvistic, ca sa zic asa.
Apoi logic… daca scrii: curvele lui Dragnea, de ce se simt lezate 4-5 femei? E ca si cum ai intra intr-o camera, pe intuneric, fara sa vezi nimic, si ai striga:
-Ba, voi doi v-ati inselat nevasta. Un pas in fata!
Si 10 barbati ar face un pas in fata.
Asta te face pe tine nemernic sau doar ai in fata niste oameni cu musca pe caciula? Asta inseamna ca tu ai jignit doi barbati ca isi insala nevestele sau ca ei au recunoscut?
Continunand pe ideea logica, daca eu scriu acum: UN MUSTACIOS DIN ROMANIA ESTE CORUPT SI CURVAR… Daca se recunoaste vreun personaj, atunci eu sunt de vina? Sau el?

Trebuie spus ca CNCD e un organism sub control parlamentar, deci sub tutela lui Livache, deci pro PSD. Ce e si mai tare in povestea asta: atunci cand Serban Nicolae i-a vorbit uneoi deputate USR despre s*x anal, a primit numai avertisment.
De unde rezulta, tot logic, ca in tara asta, e mult mai bine sa spui femeilor ca ai poze cu ele facand s*x anal, chiar in plenul parlamentului, decat sa afirmi ca exista curve in PSD. Unde chiar SUNT. 

PUNETI MANA PE DEX, IN MAMA MA-SII DE AGRAMATI! (sa vedem care se simte… )
PAGINI DE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”.”

aaa

 

Check Also

Autorii manualului de Limba Romana au venit prin Poarta Stelara.

Cerul s-a crapat intr-o zi, Pamantul s-a crapat in aceeasi zi, apoi de acolo a …

Lasă un răspuns