Pachetul Silviu Iliuta

Imagini de la Republica, de la mai multe biserici ortodoxe din tara, din diverse judete.
Le public pentru ca am citit foarte multe comentarii la postarea de mai devreme, de genul: „asa sunt ei, catolicii, ordonati. Sa vezi ce se imbulzesc la ortodocsi!”

Nu cred asta. Cred ca e vorba despre oameni, atat despre cei care organizeaza slujbele, cat si despre enoriasi. Se poate, se poate si la ortodocsi, si la catolici! Toti locuim in aceeasi tara. Important e sa vrem.
Si ar mai fi o problema: o stire cu 100 de oameni calcandu-se in picioare la slujbele lui Teodosie va fi pe toate posturile tv, in timp ce o slujba cu 1000 de oameni care pastreaza distantarea nu va fi difuzata de nimeni.

 

 

 

Citeste! OFERTA de primavara:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 

 


“Cronicile

 

One thought on “Se poate si la ortodocsi!

  1. Nedeczky Ladislau says:

    Sigur se poate. Oamenii acestei țări sunt buni, ascultători și cu frica lui Dumnezeu. Media și televiziunile sunt purtătoare ale unor interese de manipulare. Dar precum ziarele pe care nimeni nu le mai citește și televiziunile vor ajunge la gunoi deoarece tehnologiiile de comunicare permit obținerea informațiilor din mai multe surse. Pluraliratea informației duce la posibilitaea evaluării prin comparație și obținrerea unor imagini mai apropiate de realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *