Ai fi zis ca dupa ce s-au imprastiat pozele astea pe tot internetul…

…cocalarii se vor simti prost. Ai fi zis ca dupa ce fatuca aia, cocalareasa, vede ca o cam injura lumea, si-ar inchide contul de Facebook sau ar pune o postare in care isi cere iertare.
Dar ea, melteanca, e mandra, fratilor! Pentru ea nu exista bucurie mai mare decat ca a ajuns vedeta scuipatoare de seminte.

Si n-ai de ce sa te miri! Pentru fata asta era in motiv de fala daca o filmau injurand oameni, important e sa fie pe vedeta pe net. Vedeti ca le spune cineva ceva? Din contra, cred ca dupa ce ii vad, si altii scot punga cu seminte.
Intr-o tara in care una ca Bianca Dragusanu ajunge mare vedeta, model pentru tinere, dupa ce aranjeaza niste poze cu ea si Botezatu facand sex la padure…
Intr-o tara in care hotii sunt modele in viata si sunt alesi sa ne conduca tara…
Intr-o tara in care un meltean ca Serghei Mizil apare la televizor si face audienta, devenind alt model pentru sute de mii de coclari…
Intr-o tara in care Guta apare la tv si isi bate amanta, iar CNA-ul se face ca ploua…
Astia doi sunt chiar inofensivi.
Asta e educatia de acasa, asta ni se serveste la televizor. Asta e tara, fratilor! Ne miram degeaba ca sunt cocalari care scuipa seminte in tren. Vrem brusc sa avem gradul de civilizatie din Vest, fara ca noi sa fi facut nimic pentru asta. Scoala e la pamant, modelele de la tv sunt cum sunt, in politica votam “hoti, care sa fura, dar sa si faca ceva!”
Si noi vrem ca astia sa nu mai existe peste noapte? Nu se poate. Nu avem cum fara educatie. Poate peste 50 de ani. Poate.

Reducere mare la carti:

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

One thought on “Si cocalarii au mandria lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *